Перфектна, ли? Джей Ло отпра дебели кълки с целулит (Вижте я без фотошоп – Снимки)

Звездата е смятана за една от най-съвършените жени на света, но истината ще ви изненада

За Джей Ло не спира да се шуми в публичното пространство. Тези дни прясно омъжената знаменитост отприщи голям спор с дупето и целулита си.

След папарашките снимки , които й бяха направени на плажа почитателите на Дженифър останаха изненадани.

Лопес изглежда винаги перфектно в социалните мрежи. Женствени  извивки, изваяно тяло, стегнато дупе, с една дума – съвършенство.

Фотосите на папараците обаче показват друго. Образът й е съвсем различен от този, който латино дивата пуска в социалните мрежи. Целулит, малко наднормено тегло, яки кълки, различни несъвършенства – са само част от това, което се вижда на снимките.

Да не забравяме, че Джей Ло е в шестото десетилетие от живота си, така че въпреки някои несъвършенства тялото й изглежда съблазнително.

Всеки има право да използва фотошоп и наистина е въпрос на избор.

Много жени обаче се стресират когато виждат перфектните тела на звездите, публикувани в мрежата и им подражават. Повечето от тях се сравняват със звездите, които са направили множество естетически корекции и почти всяка от тези звезди използва Photoshop, за да „разкраси“ снимките си.

Не е тайна, че Дженифър Лопес тренира много, танцува, има специфична диета и всичко това се отразява на кондицията й. Въпреки това, тя все още се опитва да се покаже в най-добрата възможна светлина на публично място и използва фотошоп.

Припомняме, че Джей Ло застрахова дупето си за главозамайващите 27 милиона долара.

Източник: karmin.tocka.com