Вижте кои зодии са най-големите манипулатори

11771

Близнаци

Понеже Близнаците са сякаш двама човека в едно тяло, много хора ги приемат за лицемерни. Естествено, не всички са такива, но много от тях използват страхотните си комуникационни умения за разнасяне на слухове, говорене зад гърбовете на хората и обсъждане на околните. Много често се случва и да раказват лъжливи истории за себе си, за да спечелят симпанията и доверието на околните.

Везни

Везните имат голям проблем с тайните – те просто за нищо не могат да си мълчат. Ако знаят някоя пикантна тайна, те просто умират да я споделят с някой друг. Дори да ви обещаят, че на никого няма да кажат нищо, тайната ще ги изяжда отвътре и в някакъв момент със сигурност ще я издадат. След това ще се чувстват ужасно, че да предали доверието ви и ще обещаят да не го правят повече, но е много вероятно все пак да повторят грешката си.

Риби

Рибите искат всички да са щастливи. Ако трябва да се държат фалшиво, за да го постигнат, те ще го направят. Знаят, че не са честни и мамят, но ако това им носи вътрешен мир, то те нямат проблем.

Ако да се преструват ще им спести критиките на околните, те няма и за миг да се поколебаят. Те ще направят много неща, за да избегнат това бъдат наранени. Ако лицемерието е начинът, нямат против да го използват.

Стрелец

Стрелците мразят да са в напечени ситуации. Те харесват нещата да бъдат леки и приятни, защото по душа обичат да угаждат на околните. Те често правят комплименти, дори да не ги мислят.

Правят го, за да може хората да ги харесват. Освен това, често се хвалят за постиженията и победите си, за да направят добро впечатление. Те не смятат това за лицемерно или за хвалене, просто споделят факти за живота си.

Скорпион

Скорпионите не обичат да лъжат. Те, обаче, са много добри в това да манипулират околните. Знаят как да използват умовете и сърцата им за своя изгода. Те гледат на ситуациите от високо, правят си планове и умеят да преценяват нещата в перспектива.

Ако трябва да използват някого, за да постигнат целите си, те ще го направят. Те много често стават ревниви и завистливи. Ако нечие щастие им напомня за нещо, което нямат, те може и да се направят на щастливи за него, но дълбоко в себе си няма да са. За себе си те винаги са приоритет.