Влюбеният мъж ще се ангажира незабавно, с всичко друго само ви заблуждава

4005

Влюбеният мъж ще направи всичко по силите си, за да осъществи връзка с вас. Той ще се противопостави на всички, ще пренебрегне останалите, ще ви докаже, че не го интересуват нито възрастта, нито разстоянието, нито социалния ви статус.

Влюбеният мъж ще пренареди реалността си, за да направи място за вас. Той ще намери време, ще намери възможности, ще се „сражава“, ако трябва, за да ви има близо до себе си. Ще мисли как да направи възможна връзката ви, ако пред нея има пречки.

Влюбеният мъж няма да ви говори как някой ден ще се съберете, как трябва да дочакате по-добри времена, той ще ви иска веднага и ще е готов да се ангажира незабавно. И няма да се страхува от последствията от избора си да бъде с вас. И през ум няма да му мине, че може да сбърка.

Влюбеният мъж няма да ви дава напразни обещания. Той ще бъде внимателен какво ви обещава, за да не ви разочарова. Той няма да се колебае, няма да се жалва как всичко е много сложно и да чака вие да решите проблемите.

Влюбеният мъж ще бъде решителен. Той ще бъде директен и ще ви каже какво иска от вас. Няма да играе игри, да ви баламосва и да „тъче“ на няколко стана. Той ще ви покаже, че сте единствена и то много специална.

Влюбеният мъж ще иска да ви се покаже в най-добрата си светлина и да ви впечатли. Той ще полага усилия от самото начало да бъде достоен за вас. Ще прави всичко възможно да привлече вниманието ви и да ви накара да изберете точно него. И понякога ше стига и до крайности, и до комични ситуации.

Влюбеният мъж ще ви предложи помощта си, макар и да не ви познава все още толкова добре, за да знае дали я заслужавате.