Древни тайни: 7 начина да се предпазите от лошите очи

Всеки човек попада под невидима заплаха в момента, в който излезе навън. Лошият поглед може да бъде насочен към вас несъзнателно или умишлено от роднини, приятели, колеги, конкуренти и просто познати. Резултатите могат да бъдат разрушителни за вашето благополучие.

Нека разгледаме 7 начина да се предпазите от насочените към вас тъмни сили:

1. Ритуал с кокосови орехи: Вземете един кокосов орех в дясната ръка и направете три кръга над главата си, като визуализирате тъмните сили, които ви засягат. Представете си, че виждате злите очи, насочени към вас, и разбийте кокосовия орех на пътя пред дома си.

2. Почистване на аурата: Помолете по-възрастен роднина да изгори малко камфор и с пламъка да опише линия от главата ви до краката, за да изгори силата, която обгръща аурата ви. След това оставете камфора извън дома си и вземете топъл душ, за да се заредите с нова енергия.

3. Лек с яйце: Помолете някой възрастен да вземе едно яйце и да направи няколко кръга с него около вас, като казва мантра или молитва против лоши очи. След това разбийте яйцето на кръстопът, извън дома.

4. Отблъснете злото: Окачете синьо око или букетче от копър на входната врата на къщата ви, за да отблъснете лошите сили.

5. Прочистване със сол: Пригответе огън, вземете шепа сол и направете няколко кръга над главата на засегнатия човек три или повече пъти. Ако това сте вие, помолете някой близък да го направи. Накрая солта се изхвърля в огъня.

6. Мощност на магнита: Вземете един магнит и го прокарайте над тялото си, завършвайки до ходилата ви, няколко пъти, преди да хвърлите магнита в огъня. Магнитите имат силата да изтеглят злото от засегнатия човек.

7. Черен кимион: Увийте няколко семена черен кимион в хартия или плат и го разклатете пред очите на засегнатия човек няколко пъти. Изгорете го на огън и когато семената пукат, това е индикация, че хвърленото зло се е напукало. Ако не се чуе звук, ритуалът не е подействал.

За да разберете дали силата на злото е премахната, поставете 3 капки масло в тиган с прясна вода. Ако капките останат кръгли и отчетливи, аурата ви е изчистена.