Жените от зодиака, които винаги попадат на неподходящи мъже

75

Има жени, които често попадат на грешните мъже. Каквото и да правят, както и да се стараят, сякаш само неподходящите ги привличат. И така във всяка връзка се разочароват, докато не се случи чудо и съдбата не ги срещне със сродната им душа.
Да видим кои са тези дами от зодиака, чиято съдба не спира да ги свързва с грешните мъже:
Козирог
Дамите от тази зодия често се разочароват в любовта. Те са толкова искрени и всеотдайни, че лошият им късмет с мъжете се превръща в истинска драма. Въпреки несгодите в любовта, те не губят кураж и продължават да опитват.
Докато други жени на тяхно място, щяха да се откажат, тези силни и упорити дами вярват, че някой ден ще срещнат голямата любов. И наистина, срещат я, когато най-малко очакват.
Телец
Жената Телец е идеалист. Тя има изградена представа какъв трябва да бъде идеалният мъж за нея и водена от идеала си, често се сблъсква не с принцове, а с “жаби”. Преценява мъжете главно по външен вид и отказва да даде шанс на по-невзрачните мъже.
Макар да трупа горчив опит на любовния фронт, упоритата и инатлива дама от зодия Телец продължава да си търси нейния “принц”. В крайна сметка се обвързва с мъж, далеч от представите й за съвършенство, но пък с него открива неподозирани чувства и страсти.
Риби
Рибите са романтични и вярват сляпо в любовта. Те не се замислят много преди да скочат в океана от чувства и после ближат рани дни наред. Неподходящите мъже сякаш не спират да ги преследват през целия им живот.
Но дори любовните разочарования не могат да ги променят. Чувствената им страна не спира да ги води към грешните мъже. Животът им обаче е наситен с емоции и забавление – нещо, което не може да им се отрече.