Знаците, че имате силна интуиция и трябва да се вслушвате в нея

Има моменти, в които се чувствате така, сякаш знаете нещо. Или гледайки лицето на някого, ви свива стомаха, но не от „пеперуди“, а от лошо предчувствие. Възможно е и слушайки обясненията на близък човек, да усещате лъжата с цялото си същество. Това е вашата интуиция.

Интуицията е игра на умствено ниво. Мозъкът изпада в ситуация, в която прави много бързо търсене във файловете и намира най-добрия аналог сред съхранените спомени и знания. Оттам можете да слушате интуицията си.

Вижте кои са знаците, че имате силна интуиция и трябва да я слушате:

1. Сънувате ярки сънища:
Понякога интуицията ни говори чрез сънищата. Ако имате ярки сънища, вероятно интуицията ви е много силна и получавате вълна от информация от вашето подсъзнание. В началото може да е малко плашещо, но това може да бъде полезно за вашия буден живот.

2. Често „хващате“ часовника в едно и също време:
Случвало ли ви се е да поглеждате често към часовника и да виждате едно и също число, например 4:44; 12:12; 10:10? Това може да е вашата интуиция, тъй като става въпрос за несъзнателна информация, която вашият мозък съхранява.
Когато човек вижда един и същ час сравнително често, това може да е съобщение от любим човек, или отговор на въпрос, който ви мъчи.

3. Съпричастни сте:
Интуитивните хора са съпричастни. Те усещат болката на другите и не могат да останат безразлични.

4. Усещате енергията на хората:
Интуицията ви е силна, когато можете да изпитате отрицателната или положителната енергия на другия и да прецените какъв човек стои пред вас.

5. Вие сте в унисон с тялото си:
Усещате какво се случва с вас и при най-лекия симптом. Предусещате какво не е наред, чувствате нуждите на тялото си, разбирате от какво страда. Не ви е необходимо дори лекарско мнение, за да разберете какво се случва с вас.

6. Обаждате се на някой, който в този момент мисли за вас:
Или пък се готвите да наберете някого, а той ви звъни в този момент.

7. Винаги усещате кога не сте в безопасност:
Случвало ли ви се е да се разминете с опасен инцидент за секунда, да се откажете последния момент от пътуване, което в последствие е завършило с катастрофа? Очевидно е, че имате силна интуиция.