Зодиакалните знаци, от които винаги ще чуете истината и само истината

Те ненавиждат лъжата, не могат да лъжат и не го правят. Предпочитат да са искрени и директни, дори понякога истината да боли. Тя е най-доброто, което някой би могъл да каже.

Последвайте примера на следващите 5 зодии и бъдете честни с всички, включително и със себе си.

Скорпион – изобщо не им пука дали сте им враг или приятели, дали онова, което чуете ще ви хареса или не. Щом имате смелостта да им зададете въпрос, трябва да сте готови да понесете и отговора.

Стрелец – изобщо не си поплюват, изстрелват точните думи, а моментът дали е подходящ е отделен въпрос. Дори и да се засегнете от казаното от тях, логиката им казва, че са направили нещо добро като не са ви спестили истината.

Козирог – просто не могат да замълчат, казват това, което мислят, понякога дори могат да развалят изненада, защото не са свикнали да прикриват истината. Бъдете сигурни, че няма да ви спестят и думичка, така задавайте въпросите си към тях внимателно.

Телец – не умеят да лъже, не се и опитват. Честни са с всички около себе си и очакват същото. Според тях е по-добре да знаеш истината, дори и тя да не е хубава, отколкото да живееш в лъжа. И са прави.

Овен – изключително лоши лъжци. Дори и да им се наложи да излъжат, съвестта ги гризе и след кратко време си признават сами. Малко по-притеснителни са, че могат да ви обидят, но призванието им е да казват истината.