Жените от тези зодии могат да имат всеки мъж, когото пожелаят

43867

Техният магнетизъм е заразителен. Интелект, обноски, прекрасна фигура, изразителни черти, моден вкус – имат всичко, за което един мъж може да мечтае… и най-често са сред следващите 5 зодии:

Лъв – жена, която един мъж би се гордял да има до себе си. Тя излъчва стил и класа, грижи се за визията си, притежава безспорни качества, заради които печели уважението и респекта на всички, които я познават.

Грижовна и всеотдайна, обича силно и се нуждае от достоен мъж, каквато е и тя самата.

Близнаци – тези дами винаги се превръщат в душата на компанията, на всяко събитие и повод. Някак успяват да привлекат вниманието към себе си, да накарат хората около тях да се усмихнат, да внесат онази щура нотка, която трябва да има всеки купон.

Излъчват позитивна енергия, с която изпълват всяко място, на което се появят. Винаги знаят какво да кажат, за да оправят настроението ти.

Риби – естествена красавица, която не носи прескъпи обувки, дрехи и бижута. Носи само своята усмивка, чифт дънки, тениска и кецове, с които изглежда неустоимо! Тя обожава разходките в природата, радва се на малките неща. Лъчезарна и енергична, романтиката й е в кръвта и наистина знае как да те накара да се почувстваш специален.

Везни – тя винаги е себе си и точно с това покорява сърцата на хората около себе си. притежава неустоим чар, който е напълно достатъчен, за да спечели симпатиите на обекта на желанията си. Позитивна и лъчезарна личност, която озарява живота на всеки, който познава. Не се стреми да привлича нечие внимание, просто го получава.

Стрелец – чувството й за хумор е толкова специално… няма как да остане незабележимо, особено от господата. Тя е различна, обича да се променя, да експериментира. Обича новото и може да те изненада във всеки един момент, по всякакъв начин. Пълна с енергия и идеи за осъществяване, не се спира нито за миг. Тя е едно слънчево момиче.