Кoи са най-пoдхoдящитe интимни пoлoвинки за вас, спoрeд зoдиакалния ви знак

Ако все още не сте открили своята половинка, може би следващите редове ще избистрят погледа ви и поне ще знаете накъде да гледате.

Нека видим кои са най-подходящите интимни половинки за вас, според зодиакалния ви знак.

Овен – тези личности много умело прилагат амбициозността и чара си и в любовта. Ако някой им се дърпа твърде много време, могат дори да станат агресивни. Не изразяват емоциите си открито, но са царе в целувките и милувките. Обичат спонтанността, новите неща и комплиментите, разбира се. Обичат, когато любимия човек си играе с косата им или ги гали нежно по главата.

Най-добра съвместимост с Везни, Скорпион, Водолей, Лъв.

Телец – за вас имаме една дума – чувствителност. Наслаждавате се повече от любовната игра, отколкото на самия акт. По-скоро сте пасивни, обичате да наблюдавате как партньора ви се възхищава. Телците са стабилни, чаровни и нежни любовници. Слабостта им са подаръците, с тях определено ще ги впечатлите.

Най-добра съвместимост с Козирог, Рак, Скорпион, Дева.

Близнаци – обичат експериментите, наясно какво искат в леглото и как да го получат. Обичат спонтанността, правенето на любов на нестандартни места. Флиртуват умело, знаят как да се забавляват и са истински лудетини.

Най-добра съвместимост с Водолей, Везни, Овен, Близнаци.

Рак – емоционални, креативни и отдадени партньори във всяко едно отношение, включително и в интимността. Редуват нежност и страст. Обичат романтиката, чувствеността, загрижеността. Изцяло отдадени са на партньора и очакват същото.

Най-добра съвместимост с Риби, Телец, Лъв, Скорпион.

Лъв – енергични, страстни, лъвовете са едни от най-добри любовници в зодиака. Дават цялото си внимание на човека, с който са. Обичат да съблазняват и да бъдат съблазнявани. Любимото им нещо е галенето по гърба (като всяко котенце…)

Най-добра съвместимост с Овен, Лъв, Скорпион, Стрелец.

Дева – те са изключително нежни, грижовни и емоционални, стига да решат да ви покажат това свое лице. Влюбват се силно и се стараят техният избраник да се чувства специален непрекъснато. Знаят как да докосват, за да ви побърка от удоволствие.

Най-добра съвместимост с Козирог, Риби, Везни, Телец.

Везни – супер внимателни, грижовни и нежни. Имат безброй идеи, с които разнообразяват интимната обстановка. Знаят как да доставят удоволствие на партньора. Обичат да експериментират, като романтиката винаги присъства в новите неща, които опитват.

Най-добра съвместимост с Лъв, Стрелец, Близнаци, Овен.

Скорпион – най-страстния, похотлив знак със силно изразена сексуалност. Те обичат предизвикателствата, винаги вземат контрола в свои ръце. Магнетични, чаровни, притежават излъчване, с което може да привлекат всекиго, стига да пожелаят. Те са истинско изкушение.

Най-добра съвместимост с Риби, Лъв, Телец, Скорпион.

Стрелец – те са непредсказуеми. Понякога се държат като деца, понякога като страстни любовници.  Спонтанни са, бързо се отегчават и имат нужда от постоянно разнообразие. Държат на позитивната енергия и доброто чувство за хумор.

Най-добра съвместимост с Везни, Близнаци, Овен, Лъв.

Козирог – тази зодия се слави с най-голяма издръжливост в леглото. Позволяват си интимност, само когато са влюбени. Не обичат кратките авантюри и флиртове. Лоялни партньори са и се стремят да направят половинката си щастлива във всяко отношение.

Най-добра съвместимост с Дева, Скорпион, Рак, Козирог.

Водолей – интелектуалците, за които е важно да да бъдат и емоционално свързани с човека до себе си. Те могат да бъдат страстни и предизвикателни, или нежни и романтични. Привличат ги хора с висок интелект, защото самите те са такива.

Най-добра съвместимост с Дева, Везни, Стрелец, Близнаци.

Риби – много романтични, емоционални и общителни. В леглото са палави, но умеят да придават спокойствие и хармония на връзката си. Имат нужда от позитивен и щастлив партньор, защото самите те са такива. Не на последно място са страхотни любовници.

Най-добра съвместимост с Везни, Рак, Скорпион, Дева.