Зодиите, за които лъжата е ежедневие: Не се предоверявайте

Pixabay images

Има зодии, които колкото и да са добри и човечни, използват дребните лъжи активно в ежедневието си. Понякога го правят безсрамно, друг път – притиснати от обстоятелствата. Могат да ви лъжат в очите без срам и изобщо да не изпитват угризения. Особено, ако с нещо сте ги засегнали.

Нека видим кои са тези палавници, които обичат да ви баламосват:

Овен
Причината, поради която Овенът послъгва, е неговата амбициозност и целеустременост. Той е готов на всичко, за да постигне целите си. По пътя нагоре Овенът е готов да загуби няколко приятели, ако това ще е цената на успеха му.

Лъжите на Овена обаче са добронамерени. Той не влага нищо в тях. В някои случаи, се опитва да ви предпази, в други – да предпази себе си. Не му се сърдете дълго! Иначе е страхотен приятел и партньор в живота.

Скорпион
Понякога Скорпионите са много добри манипулатори. Те умеят да използват думите, за да ви накарат да направите, каквото искат. И това винаги е в техен интерес, разбира се.

Друг път са готови да излъжат, за да се изтъкнат и по този начин да подхранят егото си. Фантазията им също играе голяма роля в сериалите, които разиграват. Но пък не понасят някой да се съмнява в тях. Направите ли го, много ще ги обидите.

Риби
Рибите просто обичат да украсяват историите, да прибавят измислени събития и хора. Не го правят с лоши намерения, просто имат богата фантазия. Никога няма да ви излъжат за нещо важно обаче.

Лъжите им са просто начин да получат това, което не успяват в реалния живот. Особено ако някой засяга достойнството и честта им. Те ще излъжат, за да покажат, че са като другите и с нищо по-различни. Като цяло, нищо не печелят от тези „бели лъжи“, затова не ги съдете строго.