Каква магия притежаваш – според зодията

Чар, скрити възможности или магическа сила – нека видим какво е твоето предимство пред останалите според зодиакалния ти знак.

Овен – тези хора са винаги на точното място в точното време. Появяват се изневиделица, но така и изчезват. Стават и тръгват щом усетят, че там, където се намират не е хубаво. Понякога е добре и вие да последвате примера им.

Телец – този знак притежава способността да предрича събития. Неговите думи рано или късно стават реалност… Както може да ви помогне, обаче така може и да ви прокълне, ето защо по-добре не го ядосвайте.

Близнаци – бъдете внимателни, ако в обкръжението ви има Близнак, защото той може да ви хипнотизира по такъв начин, че да направите каквото ви каже! Тези личности могат доста бързо да ви поставят под свой контрол, без дори да разберете. Вие ще смятате, че действате така, както искате, но истината ще бъде друга.

Рак – умеят всичко, имат златни ръце, из под които се появяват шедьоври. Ако се захванат с нещо, ще го направят по-добре от всеки друг. Грижовни, внимателни към детайла, нежни и прецизни – постигат онова, което искат, благодарение на огромната креативност, с която са надарени.

Лъв – иска и му се дава! Лъвовете имат дарбата да заявяват твърдо и безпрецедентно онова, което желаят най-силно, и Вселената им съдейства всеки път, за да го получат. Случайност, късмет или… магическа сила, не се знае.

Дева – може да ви прочете като отворена книга. Девите са страхотни телепати. Те ще кажат онова, за което мислите, минута преди да сте го изрекли, ще направят това, което се каните да правите, ще ви обадят точно когато мислите за тях и т.н., схванахте, нали?

Везни – хората с тази зодия обикновено стават гадатели, гледачи на кафе, на карти и т.н. Като цяло, дарбата им се изразява в ясновидство. Тълкуват сънища и сънуваното от тях често се сбъдва.

Скорпион – пазете се от яростта на Скорпиона, защото те могат да ви омагьосат и това няма да ви хареса! Във вените им бушуват много страсти, които само те могат да подчинят… или да насочат изцяло към вас.

Стрелец – Стрелците могат да сбъдват желания! Те са толкова харизматични и добри, че когато истински пожелаят нещо, то се сбъдва. И това не важи само за тях, ако ви мислят доброто, ще ви се случат прекрасни неща.

Козирог – тях не ги лови нищо. Те не вярват в нищо свръхестествено и чуждите магии просто не им действат.

Водолей – коренна разлика – Водолеят вярва във всичко и умее да го нагажда според вкуса си. Стига да повярва в нещо, то ще се случи.

Риби – любов и пак любов. На тях не са им нужди никакви елексири, защото могат да ви накарат да ги заобичате и без подръчни материали. Стига да поискат, могат да накарат всеки да се влюби в тях.