Как да игнорираш човек, така че да те иска още повече

1. Пробудете ловеца в него.

Мъжете са родени ловци. Те обичат да постигат това, което искат, особено ако не им е дадено просто така. Ако го пренебрегнете и го накарате да почувства, че не може да ви спечели толкова лесно, той ще ви желае още повече. Мъжете най-много искат това, което не могат да получат лесно.

2. Игнорирайте го, ако иска да властва над вас.

Мъжът иска да се чувства доминиращ и успешен. Ако вие сте тази, която той не може да свали, той ще ви иска още повече. Когато пренебрегнете човек, той се чувства безсилен и иска да ви завладее. Той иска да има власт, включително над сърцето ви, защото това буквално го подлудява.

3. Накарайте го да мисли, че сте специална.

Обикновено влюбената жена прави точно обратното: това кара един мъж да се чувства специален. Ако мъжът е свикнал с женското внимание, трябва да се откроите сред другите жени. Демонстративно го игнорирайте: от една страна, това ще му покаже вашия интерес и игривост, но от друга, той ще разбере, че вие ​​умишлено го игнорирате. Той ще реши, че сте специална и ще иска да ви спечели.

4. Накарайте го да копнее за вашето внимание.

Колкото по-малко внимание получава от вас, толкова повече се обсебва. Игнорирането на мъж е като да го накарате да чака за секс. Ако не му позволите да има това, което иска, той ще го иска още повече.

5. Научете го да не си играе с вас.

Ако сте във връзка с мъж, който не ви обръща достатъчно внимание или се заглежда по други жени, покажете му какво е чувството да бъдете игнорирани. Игнорирайте го, огледайте се за други мъже. С това ще му покаже, че ако не възстанови интереса си към вас, тогава можете лесно да си тръгнете.