Как да не се чувстваш самотен според зодията?

Независимо дали сте приключили връзка скоро, скарали сте се с приятели или просто сте се депресирали и се чувствате самотни, усещане е ужасно, всички знаем това. Как да го променим? Ето някои добри начини да не се чувствате толкова самотни, базирани на вашия зодиакален знак.

Овен – посетете групово събитие. Според собствените си интереси. Може да бъде групова тренировка по даден спорт, спортно събитие или друго, което би ви доставило доза щастие.

Телец – останете си у дома. Правете неща, които ви карат да се чувствате щастливи. Подредете дома си, разгледайте снимки от хубави преживявания, позванете на близък човек, за да му разкажете мъката си.

Близнаци – книга или филм. Купете си интересна книга за четене или изгледайте любимия си филм, нов сериал или друго предаване. Разсейте се, впускайки се в опознаване на историята на други хора.

Рак – грижа за околните. Помислете за нов начин да направите света по-добър, защото го умеете. Посетете приют за животни, дарете дрехи, предложете услугите си като детегледач за няколко часа или нещо друго, което ще помогне да човек в нужда.

Лъв – изразете себе си. Макар че един Лъв рядко би се почувствал самотен, ако някога това се случи, намерете начин да направите нещо креативно, нещо за себе си, което да достигне и до другите. Грим туториал, блог, стихотворение или каквото друго се сетите, което ще повдигне настроението ви.

Дева – писане. Започнете да си водите дневник, впишете бележки в телефона си с предстоящи задачи или напишете поема. Писането ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Везни – създайте красива обстановка. Насладете се на уютна, който се създали в дома си. Насладете се на всеки детайл от красотата, която ръцете ви са създали. Поглезете се, заслужавате го.

Скорпион – чувства. Направете нещо, което ще изкара да повърхността чувствата, които криете дълбоко в себе си, нещо, което ще ви достави радост. Тук може да ви помогне и вашата силно сексуална природа. Прочетете еротичен роман, отидете на масаж или си вземете дълга вана. После може да се насладите и на любимия си десерт.

Стрелец – мечтано пътуване. За да върнете доброто си настроение, посетете непознато място, опознайте чужда култура, забележителност, запознайте се с нови хора. Всичко, свързано с пътуване, би ви накарало да се почувствате по-добре.

Козирог – природа. Излезте от офиса и се отдайте на почивка сред природата. Това е начин да заземите енергията си и да почерпите от нейната сила. Нещо, от което определено имате нужда, за да се отървете от чувството на самота.

Водолей – нещо различно. Направете нещо, което до този момент не сте правили. Посетете интересен курс, събитие, благотворителност. Станете доброволец към някоя организация, обградете се с нови хора.

Риби – творчество. Изследвайте своята мистична духовна страна. Потопете се в света на окултното – карти Таро, медитация, духовни практики, рейки, посветете се в тайнството на кристалите. Това са начините да се успокоите, да се почувствате добре и дори да се научите да контролирате емоционалността си.