Кое е най-силното ти оръжие – според зодията

14

С какво постигаш симпатии, върхове, одобрение и възхищение, мечти и цели – според зодията!

Овен – сила и неизчерпаема енергия. Истински воин, който не се спира пред нищо, докато не постигне това, което си е наумил.

Телец – креативност и поглед за нещата. Можете да правите нещо, само ако то наистина ви харесва и сте ужасно добри. Държите да получите възхищението и одобрението на хората около себе си и това ви прави щастливи.

Близнаци – адаптиращи се към промени. Непрекъснато се усъвършенствате, занимавате с куп неща и тази динамика ви харесва страшно много. Интелигентни и целеустремени, постигате всичко, което си наумите, благодарение на доза късмет и огромно търпение.

Рак – чувствителност и силна интуиция. Когато правите нещо, влагате сърцето си и това си личи. Колкото сте крехки, толкова сте и силни. Изключително интелигентни, умни, стремящи се към постигане на лични върхове.

Лъв – увереност. Успявате да се справите с всяка трудност, печелите симпатиите и сърцата на всички около себе си с лекота. Комуникативна личност, винаги готова да помогне. Обичате предизвикателствата.

Дева – силен фокус и перфекционизъм. Винаги имате план в главата си, обичате всичко да бъде подредено и организирано. И така се справяте отлично с различните предизвикателства, които животът ви поднася.

Везни – печелите уважението на хората. Притежавате невъобразимо спокойствие, енергия и позитивизъм, с които получавате респекта и възхищението на хората около себе си.

Скорпион – човек на крайностите. Правите всичко със страст. Притежавате сила, страст, лесно се адаптирате към различни промени. Имат силен хъс, който им помага да излизат победители от всяка ситуация.

Стрелец – мислителят с философски идеи. Мечтаел, обичащ предизвикателствата. Впуска се в различни начинания, които обикновено измисля сам. Упорит и целеустремен, постига онова, към което се стреми. Уверен в способностите си и в победата.

Козирог – трудолюбив и амбициозен. Винаги следва собствената си преценка за нещата, не позволява на никого да промени мнението и да се меси в нещата му. Силен характер, готов да се изправи пред всяка трудност и да я пребори.

Водолей – мечтател, който осъществява бляновете си един по един с постоянство, търпение и позитивна нагласа. Има собствена философия за живота, която следва стриктно.

Риби – притежава изключителна вътрешна сила, която му помага да се справят с трудностите. Романтичен, всеотдаен, емоционален.