Коя е най-голямата слабост на всяка зодия

28948
Какво е слабото ти място според зодията

Всеки има своята Ахилесова пета, слабото място, което понякога пречи на успехите ни, на отношенията и начинанията ни. Осъзнавайки или не, то може да се окаже сериозен проблем и спънка по пътя към осъществяване на целите, които сме си поставили.

Нека видим коя е слабостта на всяка зодия и какво може да направите по въпроса, за да се отървете от нея.

Овен – твърде първични сте и действате без да мислите. Понякога, прибързаните решения водят до грешни пътища и проблеми. Не бъдете толкова импулсивни. Започнете да обмисляте по-добре избора, който ще направите и със сигурност ще постигате по-лесно онова, което сте си наумили.

Телец – твърде нетърпеливи сте. Щом пожелаете нещо, искате да го получите веднага с цената на всичко. Е, нещата не стоят точно така. Спускайки се стремглаво към целта, допускате грешки. За вас поговорката „Бързата работа, срам за майстора“ важи с пълна сила.

Близнаци – обичате да сте център на внимание и да става онова, което вие искате и казвате. Трябва, обаче, да разберете, че има опасност да изгубите приятели и познати, тъй като никой не обича постоянно да му казват какво да прави и да не чуват мнението му. Светът не се върти около вас, разберете го.

Рак – слабото ви място е привързаността с майка ви. Разбира се, тя трябва да съществува, но вие вече сте големи хора и трябва да се научите да вземате решения и сами. Бъдете по-самостоятелни и уверени в себе си.

Лъв – сваляте звезди на всеки, който ви направи комплимент. Е, ясно е, че обичате хвалебствията, но трябва да се научите да отсявате хората. Не всеки, който ви ласкае има добри намерения и наистина мисли това, което казва.

Дева – вглъбявате се в своя перфекционизъм. Всичко винаги трябва да е под конец. Докато се стараете да изпълните това, обаче, около вас животът тече без вашето участие в него.

Везни – вие сте едновременно баланс и хаос. Понякога, за да стане на вашето сте готови да създадете страшни конфликти. Трябва да се научите да приемате живота по-спокойно и да сте по-широкоскроени. Успокойте се и оставете на нещата да се подредят.

Скорпион – всеки винаги трябва да се съгласява с вас. Не можете да понесете, ако някой ви противоречи и това е доста грешен подход в отношенията ви с хората. Разберете, че никой не е срещу вас, дори и да ви е казал „Не“ за нещо. Просто, хората имат различни интереси, гледни точки и виждания за света.

Стрелец  – хубаво е, че сте оптимисти и вярвате в съдбата, но все пак и вие трябва да положите усилия за добрата подредба на нещата. Не бъдете безотговорни, мислейки си че всичко ще се случи в подходящия момент. Трябва и вие да допринесете за това.

Козирог – твърде много се впрягате за всичко. Винаги мислите, че това, с което сте се захванали ще се осъществи трудно и бавно. Приемете, че има моменти, в които плановете ви се подреждат сами. Не се тревожете толкова и просто живейте живота си.

Водолей – не се изявявайте като жертва непрекъснато. В този свят оцеляват силните. Спрете с драмите и проявете характер. Трябва да изглеждате силни и уверени, не слаби и оплакващи се от всичко, което ви заобикаля. Стига сте хленчили!

Риби – стига с тези емоции. Разбираме, че сте чувствителни, но взимате всичко присърце, което влияе негативно върху собственото ви аз. Оставете чуждата болка за другите. Може да предложите помощ, но не и да се фокусирате и да изживявате проблеми на другите. Това не е здравословно за вас.