Към какво сте пристрастени според зодията

Овен
Кафе и чай. Вие сте постоянно в движение и сте пристрастени към кофеина. Постоянно пиете нещо, което да ви даде енергия и да ви поддържа живи. Ако почувствате умора – кафето е първото нещо, към което посягате.

Телец
Храна. Вие обожавате да се храните вкусно и знаете как да се наслаждавате на храната. Понякога в ресторанта обръщате повече внимание на яденето, отколкото на хората около вас. Винаги, когато се почувствате зле, храната е това, което ви утешава.

Близнаци
Цигари. Обичате да си взимате почивка за по цигара по време на работа. За вас това е начин да счупите леда, защото хората се събират заедно, за да пушат. Това е начин за вас да се социализирате.

Рак
Болкоуспокояващи. Вие сте много емоционални и чувствителни. Не можете да издържате на болка и постоянно търсите нещо, което да я притъпи.

Лъв
Пазаруване. Вие определено знаете как да се награждавате. Понеже имате тенденцията да сте нарцистични и да се грижите за себе си, да си купувате дрехи е любимото ви занимание. Все пак внимавайте с бюджета!

Дева
Токсични връзки. Имате огромно сърце и лесно попадате в капана на връзки, които ви разрушават емоционално. Полагате много грижи за хората и им отделяте времето си, а за съжаление те често се възползват от вас.

Везни
Социалните мрежи. Да сте заобиколени от хора е любимото ви нещо. Постоянно обичате да си пишете с някого, за да не се почувствате никога самотни. Дори когато сте навън с компания, телефонът ви не спира да звъни.

Скорпион
Интимност. Вие сте много страстни и никой няма същото сексуално привличане като вас. Вие приемате секса много на сериозно и за вас той е много важна част от живота.

Стрелец
Приключенията. Вие сте изключително приключенска натура и постоянно търсите нещо ново. Имате си списък, пълен с неща, които да направите или места, които да посетите.

Козирог
Работа. Мразите да губите времето си за тривиални неща и постиженията на целите ви за вас значат много. Толкова сте пристрастени към работата, че понякога забравяте за себе си и за близките си.

Водолей
Четене/ видеоигри. Вие сте способни да се загубите във въображението си. Обичате да се пренасяте в други светове, където да се откъснете от ежедневието си и да се потопите в приключения.

Риби
Романс. Вие сте много чувствителни и за вас живота не е живот, ако не е изпълнен с романтика. Бихте направили сичко за човека, когото обичате, и лесно изразявате и споделяте чувствата си.