Тест: Изберете си слънце, за да получите съобщение за предстоящия период

608
Тест: Изберете си слънце, за да получите съобщение за предстоящия период

Изберете слънцето, което ви привлича най-много. То ще ви разкрие послание, което ще ви даде насоки! Различните планети в небето могат да ни повлияят на физическо ниво, независимо дали ни носят ниска или висока енергия. Когато нещата станат малко „странни“, може и да не разберем защо събитията се развиват по начина, по който се случват.

Изберете едно изображение, което ще ви разкрие съобщението, което ще ви даде насоки!

1 – Скоро ще се окажете в трудна и изтощителна ситуация! Тъй като нещата ще се развиват през следващите няколко седмици, не забравяйте да си отдадете заслуга, защото тази скорошна ситуация ще бъде изключителна! От съществено значение е да помислите за това, което сте научили за себе си и за другите, защото мъдростта, която сте придобили, е истинската причина да сте на нивото, което сте.

2 – Няколко области от живота ви са извън баланс. Това може да бъде вашата диета, здраве, работа или взаимоотношения. Добре е да си водите дневник и да записвате начина, по който прекарвате времето си от момента, в който се събудите, до момента, в който си лягате през нощта. След като прегледате дневника си, ще можете да видите къде изтича времето и енергията ви. Това е начин, с който можете да балансирате времето и енергията си и да направите необходимите промени.

3 – Поради вашата емпатична способност да се свързвате с другите на емоционално ниво, е важно да зададете „здравословни граници“. Много хора може да не са наясно, че изпиват енергията на другите. Може да не правят това умишлено, но това в случая е без значение за вас.