Най-добрия начин да се освободиш от стреса според зодията?

Може би ще чуете нещо, което няма да ви хареса, но ретроградния Меркурий не е виновен за вашия стрес. Разбира се, понякога се случват неизбежни ситуации, които ви тревожат, но в повечето случаи, хората сме склонни да отдаваме много по-голямо значение на някоя дреболия, отколкото всъщност заслужава. И това причинява стрес.

Е, как да се освободите от емоционалното напрежение, без значение какво го е причинило? Ето най-добрите начини за това за всеки зодиакален знак.

Овен – фитнес. Прекарвайки известно време в залата, би ви помогнало да се освободите от натрупаните негативни емоции, стрес и напрежение. Освен това ще се погрижите за тялото си, което ще ви накара да се почувствате още по-добре.

Телец – глезотийки. От всякакъв тип. Оползотворете един цял ден, за да се погрижите за себе си – отидете на масаж, използвайте ароматерапия, впуснете се в луд шопинг тур по магазините. Направете нещо, което ви доставя истинско удоволствие.

Близнаци – забавете темпото. Ежедневието ви е динамично, така че си позволете да изживеете поне един ден на по-бавни обороти. Направете нещо, което отдавна отлагате, защото все не намирате време. Порадвайте се на малките неща в живота.

Рак – вода. Ако имате късмета да живеете близо до море или езеро, посетете това успокояващо кътче на природата. Дори и само разходка би ви успокоила. Ако не, вземете си дълга вана у дома с ароматни масла, свещи, а защо не и чаша хубаво вино.

Лъв – СПА ден. Душата на компанията, която всички обожават, също има нужда от почивка от време на време. За най-яркия знак от зодиака тя би се изразила в релаксиращ СПА ден с всички му екстри. Може да го направите и у дома, ако имате нужните средства и условия.

Дева – здравословен ден. Източник на спокойствието за вас е здравословния живот. Ето защо си подарете един страхотен ден сред природата. Ако нямате възможност, може да си приготвите домашна полезна храна, да изпиете топъл чай с ароматни билки или любимото си здравословно смути. Погрижете се за себе си.

Везни – разкрасяване. Това е нещото, което ви успокоява мигновено! Направете си тонизираща маска за лице, тяло, коса или всички заедно. Погрижете се за тялото си, за да се освободите от натрупаното напрежение.

Скорпион – пуснете се по течението. Оставете се в ръцете на съдбата. Вместо да планирате и да тичате по задачи, просто разпуснете. Разходете се, направете се ободряващ чай, хапнете нещо любимо, запалете си ароматна свещ с успокояващ аромат.

Стрелец – самосъхранение. Вие притежавате естествена способност да се справяте със стреса, благодарение на неподправеното си чувство за хумор. Все пак, ако се почувствате твърде изтощени психически, пийнете полезен билков чай или се потопете в любим успокояващ аромат било то под формата на ароматна свещ, цветя или по друг начин.

Козирог – кафе пауза. Под пауза имаме предвид заслужен почивен ден за вас, който да отделите за себе си, започвайте с чаша силно кафе. Имате нужда от почивка и никой не би ви съдил, имайки предвид нивото ви на работохолизъм.

Водолей – технологии. Знаем, че винаги следите новите тенденции и онова, което излиза на пазара. Впуснете се в технологичен тур, разглеждайки най-новите джаджи. Може да си купите нещо различно – ще ви помогне да се разсеете от проблемите си.

Риби – медитация. Емоционалните Риби биха се освободили от стреса най-добре с медитация или креативна дейност. В случай че нямате възможност да сътворите поредния си шедьовър с сферата, в която творите, просто се насладете на любимата си медитация у дома.