Най-неподходящите за вас хора – според зодията

Овен – вие сте изключително независими и нямате време за хора, които постоянно искат нещо от вас. Не ви харесва да се жертвате за другите и за нищо на света няма да жертвате свободата си.

Телец – вие сте много ревниви и упорити. Не обичате да делите половинката си с нищо. Стойте далеч от хора, които ви дават повод за ревност.

Близнаци – обичате да показвате любовта си и да водите социален начин на живот, но ви трябва човек,който да е пълната ви противоположност. Ако излизате с подобен на вас човек, връзката ви ще се превърне в състезание, вместо в нещо свещено.

Рак – най-големите ви слабости са смяната на настроенията и доверието. Трябва ви някой, който никога да не ви кара да го подозирате и да ви бъде абсолютно верен и лоялен.

Лъв – обожавате да раздавате любовта си, но не и без да я получавате в замяна. Ако някой не отговаря на чувствата ви си тръгвате без да ви мигне окото. Заслужавате човек, който са ви оценява.

Дева – обичате да правите всички щастливи. Трябва да стоите далеч от хора, които биха ви използвали и от такива, които имат проблем с комуникацията. Трябва ви човек, който е също толкова логичен и рационален като вас самите.

Везни – вие сте много социална душа. Ако сте във връзка, в която се чувствате несигурни или неоценени, веднага трябва да си тръгнете. Няма да бъдете щастливи с такъв човек.

Скорпион – знаете какво искате и как да го получите. Ако половинката ви не ви е на нивото, не се колебаете да потърсите нова връзка. Вие сте силни и човек трябва да е способен да издържи на темпото ви.

Стрелец – вие сте горди да бъдете себе си. Не ви трябва затворен и интроверен човек – няма да си паснете с такъв.

Козирог – трябва ви човек, който да може да ви противоречи, когато не е на вашето мнение. Искате половинка, която хем е много романтична, хем има изключително силен характер.

Водолей – недейте да се срещате с личност, която прилича на вас. Няма да има какво да си кажете и няма да има какво да правите заедно. Връзката ви ще се изпълни със скука. Трябва ви човек, който да ви е интересен и да предизвиква ума и сетивата ви.

Риби – имате дълбока чувственост и силна емпатия към хората. Не ви трябват надути и надменни хора с огромно его. Имате нужда от човек, който ще изслушва и разбира чувствата ви и никога няма да ви съди.