Бременната съпругата на Алек Болдуин се пусна по прозрачна рокля (Вижте Хилария в очакване на 7-мо дете – Снимки)

Известната двойка бе снимана на разходка в Хамптънс

Хилария и Алек Болдуин отпразнуваха 10 г от сватбата си в края на юни тази година. През брака си известната двойка има шест деца. Факт е, че 38-годишната половинка на актьора не е родила последното си дете. Феновете още спорят дали знаменитостите са се възползвали от услугите на сурогатна майка или са осиновили бебето.

Знае се, че Хилария през последните няколко години е преживяла  няколко спонтанни аборта. Като 2 от тях са били в напреднала бременност. Независимо от всичко това семейството е решено въпреки всичко да  да има поне още едно дете. Пък може и повече.

Скоро чаровната половинка на актьора отново ще стане мама.

Тя сподели с феновете новината за предстоящото попълване, едва когато премина много прегледи и лекарите я увериха, че нищо не застрашава състоянието на нероденото бебе.

Ако съдим по това колко щастливи изглеждат Алек и Хилария на снимките от последната им разходка, явно здравето на бъдещата майка е наистина отлично. Феновете бяха объркани само от един момент – облеклото на г-жа Болдуин. Роклята й беше толкова тънка, че почти напълно прозираше. Подходящо ли е бременна жена да носи това на обществени места?

Въпреки че, като се има предвид какви тоалети показват други звезди по време на бременност тази година, роклята на Хилария може да изглежда като образец на скромност.

Трябва само да си спомним за бременната Риана, която прекали с показването на голия си корем и феновете с облекчение въздъхнаха, когато певицата роди.

Източник: wday.ru