Казва, че ви обича, но не иска брак? Бягайте!

Казва, че ви обича, но не иска брак? Бягайте!

Влюбеният мъж ще иска да бъде с вас. Той не би рискувал да ви загуби. И ако желанието ви е брак, той ще го усети. Дори никога да не е обмислял тази идея, вие ще станете причина това да се случи.

Казва, че ви обича, но не иска брак? Бягайте!

Ако ви обича, няма да бяга от брака. Ще ви предложи и то напълно доброволно. Дори ще ви помоли. Ако ви обича, той няма да бъде категорично против брака. Ще ви приеме в живота си с всичките ви недостатъци. Ще се запознае с родителите ви и дори ще ги хареса. Ще приеме приятелите ви. Ще се примири с работата ви.

Той ще обикне всичко, свързано с вас. Ще иска да изградите здрави отношения и няма да бяга от отговорността. Защото той вече е разбрал, че вие сте жената за него. Защо тогава да бяга от брака?

Казва, че ви обича, но не иска брак? Бягайте!

Мъжът бяга от брака, когато не е сигурен в чувствата си. Когато иска да бъде с още много други. Когато иска да живее, без да се съобразява с никого. И всичко това показва само че не ви обича, не и достатъчно, не и колкото заслужавате.

Дори да има някакви страхове, той ще се изправи срещу тях. Ще воюва със себе си. Ще упорства, ще се бори, ще се моли, ако трябва.

Дори да не се чувства готов за брак, той ще поеме риска. Защото с вас всичко изглежда достижимо. Това именно прави любовта с нас: кара ни да вярваме, да се надяваме, да мечтаем.

Не слушайте оправдания. Не вярвайте на извинения. Не се примирявайте с откази, ако това е което искате най-много.

Нито можете да принудите един мъж да ви предложи брак, нито да се откажете от мечтите си. Просто дайте шанс на съдбата да ви срещне с подходящия.