Любовницата на Джеф Безос се пусна по минижуп (Лорън Санчес не се срамува да си покаже краката – Снимки)

На 52 години любимата на милиардера има перфектна фигура със стегнати крака

Основателят на Amazon, 58-годишният Джеф Безос и неговата любовница, 52-годишната Лорън Санчес, понякога изглеждат като двойка влюбени тийнейджъри.

На червения килим, те се държат подобаващо за статута на милиардер и негова спътница. Но на обикновени разходки се прегръщат, лудят и не забелязват нищо наоколо. Това е особено важи за Безос: той обикновено не изпуска от поглед  Санчес. И разбираме защо.

Когато Безос обяви намерението си да се разведе със съпругата си, с която беше женен години наред, таблоидите замръзнаха в очакване и започнаха да следят бизнесмена, за да го хванат с някой супермодел в ръцете. Но не. Джеф, противно на всички прогнози, се влюби в не толкова известна телевизионна водеща на име Лорън Санчес. Оказва се, че двамата се срещали тайно близо година, преди богаташът да се разведе със съпругата си.

Лорън е само с 5 години по-млада от Джеф. И въпреки че е доста красива, според интернет потребителите е твърде далеч  от холивудските звезди.

Но фигурата на Санчес е просто зашеметяваща. Тя често показва на феновете си как тренира във фитнеса. Резултатът от тренировките е впечатлявщ и това се вижда с просто око. Тънка талия, дълги стройни, напомпани крака – на Лорън могат да завиждат всичките й  връстници.

Не е изненадващо, че любимата на милиардера подчертава великолепните си форми с подходящи тоалети. Вижте нейната ултракъса рокля, в която се разхождаше в Малибу с Джеф.

Някои смятат визията на Лорън за вулгарна. Но не може да не се съгласим, че минито  все пак й отива

Източник: wday.ru