Не се срещай с нея, ако не можеш да ѝ бъдеш верен

Pixabay images

Не се срещайте с нея, ако не можете да й бъдете верни. И не става въпрос само за изневяра, а за предателство в каквото и да е отношение. Не я заблуждавайте, когато знаете много добре какво ви е нужно точно сега. Не я лъжете, че е единствена, ако смятате да повтаряте това и на другите. Ако търсите свободна връзка, не я търсете от нея. Тя няма да се съгласи на това.

Не се срещайте с нея, ако не сте готови да положите усилия, ако не смятате да се борите и ще избягате при най-малката трудност. И други биха й допълнили чашата, когато е истински жадна. Не й предлагайте половин любов или някакви жалки остатъци. Тя няма да търпи дълго тази почти любов и ще си тръгне.

Не се срещайте с нея, ако не сте готови да изпълните обещанията си. Тя няма да търпи нито каишката около шията си, нито веригите около глезените си. Не можете да я държите насила, за да ви е под ръка. Ако думите ви не струват нищо, нямате право на такава жена.

Не се срещайте с нея, ако обичате да си играете с жените. Тя познава играчите добре. Няма да проси любовта ви, нито ще чака за вниманието ви. Не чакайте да тръгне след вас, защото достойнството й е достатъчен спътник. Тя ще ви надиграе и накрая ще ви предложи бисквитка от собственото ви тесто.

Не се срещайте с нея, ако смятате да й давате фалшиви надежди. Тя лесно ще види истинското ви лице и ще загубите времето и на двамата. Оставете фалшивите надежди за друга, която би повярвала в тях. Не влизайте в живота й, защото нямате друго за правене. Тази жена не е за безхарактерни мъже.

Не се срещайте с нея – силната жена, ако не сте готови за нещо истинско…