Прочитът на тази молитва предизвиква появата на щастие в живота ви

12594

Силата на думите е безгранична и примерите за това са безброй. Те са в основата на позитивната нагласа, която привлича хубавите неща в живота. Ето защо е изключително важно какви думи използваме, каква мисъл влагаме в тях и към кого ги отправяме.

Освен в най-красивите думи, силата, която може да доведе радостта в живота ви, се крие и в молитвите. Следващата е точно такава. Тя е част от книгата “Магическата сила на разума” на Джоузеф Мърфи. Това са думи, които могат да предизвикат изумителни неща. Техният прочит би могъл да въздейства по начин, който да ви промени напълно.

Може да получите важно обаждане, вест от далечни близки или роднини, известие за прехвърлянето на голяма сума пари на ваше име, подарък от приятел или любим човек, който ще ви изненада много приятно или нещо друго, което силно желаете, но досега не се е случило.

Молитвата трябва да се чете сутрин, веднага щом станете от сън и вечер, преди да заспите. Спазвайте този ритуал в продължение на един месец и вижте резултата. Ето я и нея:

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на

Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

Молитвата може да се чете от всеки, независимо от пола или възрастта. Важно е да бъдете искрени, докато я четете и да се молите с цялото си сърце за сбъдване на най-съкровените си мечти.