Най-секси бабата в света Джина Стюарт разкри тайната си (Вижте защо няма бръчки – Снимки)

Моделът уверява, че методът й работи

Джина Стюарт, 51-годишен модел и баба от Австралия, споделя как поддържа кожата си млада и най-добрите й съвети са изненадващо лесни за следване, а и достъпни.

Най-сексапилната баба в света публикува смел кадър в социалните мрежи, показвайки великолепната си фигура в бяла сатенена рокля с отворено деколте. Под поста Стюарт реши да разкрие най-важната си тайна – защо няма бръчки по лицето.

Джина Стюарт Снимка: Инстаграм

Оказа се, че освен че пие кокосова вода за поддържане на здравето и красотата, Джина също спи пълноценно. Секси бабата е сигурна, че копринената калъфка за възглавница й помага да избегне дълбоки бръчки и видими промени по лицето си: „Дълбоките бръчки се образуват от нощното притискане на лицето, когато оказваме натиск върху деликатната кожа на лицето и шията по време на сън. Никакви лосиони и скъпи кремове не могат да предпазят от това, а понякога точно обратното – могат само да влошат ситуацията и да доведат до нови бръчки. Ето защо, преминаването към копринена калъфка за възглавница, която не оставя следи по тялото, ще ви помогне да поддържате ежедневната си грижа за кожата“, каза най-госпожа Стюарт.

Копринената калъфка за възглавница е изработена от естествени влакна, така че е хипоалергенна, лесно абсорбира влагата и не позволява на косата да се заплита. Благодарение на това има по-малко обриви, зачервявания и раздразнения по лицето. И сънят става по-здрав.

Джина е сигурна, че благодарение на този трик за красота, тя успява да поддържа красотата на тялото си и да слуша ласкави комплименти от обществеността.

Източнк: wday