Тежката истина да обичате жена Везни

Символа на зодия Везни е кантар в баланс. Освен, че е символ на хармонията и съгласието, това говори за една друга черта на Везните – не могат да вземат решение дори животът им да зависи от това.

Те премислят по сто пъти плюсовете и минусите, разиграват всички възможни сценарии в главата си и влагат нечовешки усилия в това да се уверят, че са избрали правилно. Още по-интересно е, че те ще ви намразят и презират, ако ги карате да прибързат с дадено решение или решите да го вземете вместо тях.

Везните могат да са изключително подозрителни и да стигат до крайности в ума си. Способни са да пишат с часове перфектния мейл на шефа си относно новата си идея и после да не го изпратят, за да „не открадне той идеята им“.

Те винаги премислят и преценяват всичко и всеки и имат навика да се подготвят винаги за най-лошото. Те ви съдят на базата на това каква енергия възприемат от вас.

Ако почувстват, че нещо не е наред, това е достатъчна причина за тях да спрат контактите си с вас. Това може да се определи като песимизъм, но пък ако ви харесат, всички съмнения по отношение на вас ще отпаднат.

Ако успеете да грабнете вниманието на Везна, значи то е само и единствено ваше. Тя ще иска да ви разчете и разбере на всяка цена. За средностатистичекия човек това може да е малко прекалено, но някои го приемат като комплимент и им харесва.

Везните може да са изключително странни създания. Много от тях се занимават и вярват в неща като свръхестествени сили, медитация, йога, силата на ума, минали животи и така нататък. Това може да е много интересно, защото те ще ви говорят за неща, за които не сте се замисляли досега и не знаете.

Естествено, Везните може и да са изключително злобни. Много дами от този пол се държат много надменно и претенциозно. Те наистина вярват, че са по-добри от всички останали и сякаш се чувстват длъжни винаги да им сочат правилния път и да им казват какво да правят. Те искат да сте щастливи, просто знаят по-добре от вас как това да стане.

Понякога Везните имат лошото качество просто да изчезват. Не че не ги е грижа за вас, просто не могат да понесат драмата.

Последно, но не на последно място, Везните обожават изкуството. Колкото по-провокиращо и шокиращо, толкова по-добре! Много от тях създават свои собствени творби или имат креативни хобита, чрез които да изразяват себе си.