Тези 3 зодии са най-големите двуличници: Пазете се от тях!

Понякога хората могат да бъдат много подли и двулични. Често ги усещаме, преди да са спуснали пипалата си в душата ни, но в редица случаи сме тотално неподготвени. И колкото по-неочакван е ударът – толкова повече боли. За някои наистина ни е все едно, но за други откровено съжаляваме дни наред. Защото когато се случи да се излъжем в някого, първо обвиняваме себе си, че сме били толкова наивни.

Ето и с кои зодии да си имате не едно наум, а – сто:

Близнаци

Ах, тези Близнаци! Разбира се, че ще бъдат черешката на тортата в класацията ни. Хората от тази зодия е най-вероятно да ви играят театри и да ви баламосват, а зад гърба ви да плетат интриги. Не са виновни, просто такава е същността им. Днес са едни, утре – други!

Страшното при тях е, че са много умни и като едни добри шахматисти, предвиждат всеки ваш ход. Най-вероятно ще ви матират, когато сте най-отнесени и нищо неподозиращи. С привидната им наивност и доброта могат да заблудят и най-мнителните хора.

Стрелец

Само да не си им на прицел! Набележат ли те, си изгърмял за нула време. Истински подли и двулични. Е, среща се и някоя добра душа сред тях от време на време, но е по скоро изключение. Имат много добри качества, но предаността не е сред тях. В желанието си да блеснат, без угризения ще ти нанесат съкрушителен удар и то – в гърба. Затова с този знак бъдете внимателни. Може да се окажат невероятни приятели, но и истински лицемери.

Дева

Тези уж тихи и кротки представители на зодиака могат да бъдат невероятни интриганти. Лесно е да се подведеш по кротката им външност, но под нея се крие кораво сърце. Ако решат, че си виновен за нещо, ще ти спретнат невероятно отмъщение. Пред теб ще си дават вид, че са над нещата, но вътрешно ще кроят план как да те унищожат.

Искат да са приятели с всички и затова се изкушават да клюкарстват. Трудно ще повярвате какво са говорили зад гърба ви, докато не го чуете лично. Склонни са да се влияят от другите и това е най-голямата им слабост.