Фините знаци, че сте родени един за друг

Дори в дългогодишните отношения възникват съмнения дали в крайна сметка сме подходящи един за друг. Всяка двойка преминава през трудни моменти, които ни правят объркани и подозрителни.

За да сте сигурни, че сте намерили вашата сродна душа, вижте тези фини знаци:

1. Публични прояви на привързаност:
Тези жестове красноречиво показват, че се чувствате комфортно с партньора си и нямате проблем да демонстрирате това пред целия свят. Ако споделяте общи снимки в социалните мрежи, всъщност това е добър знак.

2. Запазили сте тръпката между вас: Все още изпитвате привличане и тръпка към човека до себе си. Вълнувате се от неговото присъствие и се радвате на моментите на близост.

3. Пишете кратки, но съдържателни съобщения:
Не ви трябват много думи, за да споделите какво мислите. Познавате се толкова добре, че се разбирате от една дума или… емотикон.

4. Имате общи интереси:
Обичате да се забавлявате заедно и имате общи интереси. Харесвате едни и същи неща и имате сходни разбирания за това как да си прекарвате приятно свободното време.

5. Споделяте и доброто, и лошото:
Не представяте само „розовата“ страна на нещата, а цялата истина. Споделяте един с друг и хубавите, и лошите новини. Искате партньора ви да участва активно с живота ви и да е ангажиран с проблемите ви.

6. Окуражавате се взаимно:
Знаете как да си дадете нужната подкрепа и кураж. Насърчавате се взаимно да се борите за целите си и давате най-доброто от себе си заради другия.

7. Гледате се в очите:
Двойките, които установяват контакт с очи от 30 до 60% от времето, прекарано заедно, са по-успешни. Това показва интерес, доверие и съпричастност.

8. Не можете да си представите бъдещето без другия:
Не можете и не искате да мислите какво бихте правили без човека до вас. Свързват ви много повече неща от любовта, което ви прави идеалните партньори.