Хората, които са предопределени да бъдат заедно, са свързани с невидима кармична нишка

27812

Невидима червена нишка свързва онези, които са предопределени да се срещнат, въпреки времето, мястото и обстоятелствата. Нишката може да се разтегне или да се заплете, но никога няма да се скъса.

Чували ли сте някога, че ако ви е предопределено да сте с някого, все пак ще се срещнете рано или късно. Между хората има невидима кармична нишка, която се простира от едно сърце до друго.

Често двойките се разделят, създават нови семейства, но те все още са привлечени един от друг …

Както се казва, не можете да избягате от съдбата. Хората, които са предопределени да бъдат заедно, са свързани с невидима нишка. Според широко разпространеното вярване в Азия, тя се нарича още „червена нишка на съдбата“.

Според една от китайските легенди, млад мъж на име Ико, който рано е загубил родителите си, е пострадал от неуспехи в личния си живот. Тези, които той обичал, не го обичали, а тези, които го обичали, той не ги харесвал.

Веднъж по време на пътуване той срещнал непознат старец с огромна чанта. Той, седял на стълбите на храм, на лунната светлина, четейки Книгата на мъртвите, написана с неясни йероглифи.

Този старец казал на тъжния младеж, че всички хора, които са предназначени един за друг, са свързани с червена нишка. Казал на Ико, че годежът му е предопределен. Ето защо неговото търсене на любов няма да бъде увенчано с успех, докато не порастне момичето, което е предопределено за него.

Ико потърсил детето за което старецът му казал, че ще е неговата жена, но се изумил: оказало се, че е дъщеря на жена с едно око. Бебето било много мръсно и неподдържано. Тогава Ико изпратил слугата си да убие детето. Въпреки че ранил бебето в челото, той не го убил.

След 14 години Ико се оженил за красиво момиче с белег на челото. Както се оказва – Ико се е опитал да убие именно бъдещата си жена.

Според традицията хората, предназначени един за друг, имат невидима червена нишка на глезените си, свързвайки ги заедно. Няма бариери или обстоятелства за тази невидима нишка. Може да се разтяга или свива, но никога да не се скъса – въпреки времето и разстоянието. С всеки изминал ден тя се свива все повече и повече, докато хората, които са предопределени да бъдат заедно, не се срещат.

Между другото, подобна традиция съществува и в Япония. Само че според тяхната версия червената нишка на съдбата е връзана не за глезените, а за малките пръсти на хората.

Както можете да видите, тази кармична нишка е близка до понятия като „сродна душа“ или „душа близнак“. С единствената разлика – с вашата сродна душа, например, трудно можете да се срещнете или да сте заедно задълго, но червената нишка на съдбата рано или късно ще ви доведе до любимия човек. В края на краищата вие сте буквално свързани помежду си. И това, че тези нишки не се виждат, не означава, че те не съществуват.

Но знайте: червената нишка на съдбата никога няма да се скъса! Половинката ви по един или друг начин ще проправи път към вас през годините и разстояния. Нищо няма да я спре и да я заблуди. Дори и да сте напълно различни и живеете на различни континенти, все пак ще се срещнете някъде. Червената нишка ще стане толкова къса, че буквално ще се озовете един срещу друг. В този момент ще разберете без думи, че сте търсили и чакате точно този конкретен човек през целия си живот …