Според зодията: За какво си мечтаете в любовта?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/spored-zodiyata-za-kakvo-si-mechtaete-v-lyubovta/44309 LifeZone.bg
Според зодията: За какво си мечтаете в любовта?
 
Cute couple in a field. Lady in a white dress. Guy in a white shirt

Ако си имате нова тръпка и все още не знаете как да подходите, следващите редове ще ви помогнат, защото ще ви разкрием за какво си мечтае всяка зодия в любовта.

Овен – искреност

Ако мислите да си имате работа с Овен, знайте, че те ценят най-много честността. Има нужда от човек, който знае какво иска и как да го получи. Бъдете силни, но и внимателни и най-вече искрени с него.

Телец – спокойствие

Телецът се нуждае от комфорт, както физически, така и емоционален. За него най-важно е да се чувства спокоен в компанията на своята половинка. Да изразява всяка своя емоция без да се тревожи за реакцията й и да знаят, че получават разбиране от човека отсреща.

Близнаци – чувство за хумор

Животът им е динамичен, винаги правят по 100 неща едновременно и имат нужда от човек, който да се справи с това и… да ги разтоварва естествено. Чувството за хумор е много важно за тях, защото те самите го притежават в изобилие.

Рак – любов

Най-емоционалния знак от зодиака има нужда просто от любов. Грижа, внимание, уважение и обич, каквото той дава на човека до себе си.

Лъв – стабилност

Те са силни и уверени в себе си, ето защо търсят и такъв партньор. Може да се държат малко вятърничево, но това е просто защото са весели и позитивни хора. Обичат да са в голяма компания, но що се отнася до любов, очакват своята красива приказка с нетърпение.

Дева – емоция

Трудно ще видите такава от нея, поне в началото. Колкото и да е се стреми да бъде сериозна и разумна, в нея емоциите бушуват и тя има нужда от някой, който ще й помогне да ги изрази. Освен чувствителността, Девата цени високо и лоялността, защото тя самата държи изключително много на човека до себе си.

Везни – хармония

Везните съумяват да внасят баланс във всеки аспект от живота си, ето защо искат партньорът им да прави същото. Гледат напред, оптимисти са и държат човекът до тях също да бъде с позитивна нагласа към живота.

Скорпион – доверие

Тези хора се разкриват трудно пред хората. Ето защо, за тях е важно да разберат, че могат да ви вярват. Бъдете честни, спазвайте обещанията си и ще спечелите сърцето им.

Стрелец – доброта

Стрелците са с добри души, авантюристична натура и прекрасно чувство за хумор. Онова, което търсят в любовта е истински човек, който да ги разбира и подкрепя. Имат нужда да се почувстват обичани. Искат някой, който да се връзва на щурите им идеи и някой, с който животът ще бъде още по-забавен.

Козирог – разнообразие

Тъй като тези хора са много трудолюбиви и обикновено се зариват от работа и задачи, имат нужда от някой, който да знае как да ги накара да разпуснат. Някой, който ще им покаже и забавната страна на живота, някой, който ще внесе разнообразие и свежест в него.

Водолей – търпение

Водолеите са всестранно развити личности. В един момент могат да изразяват емоции, да вършат какви ли не глупости, в другия – да се затворят в себе си за дълго. Има нужда от търпелива половинка, която да разбере, че им е необходимо време, за да й разкрият същността си напълно.

Риби – приказка

Мечтатели, които имат нужда да изживеят своята романтична приказва. Всичко, което се случва в онези сълзливи филми.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.