Елизабет II пренебрегна Меган Маркъл навръх рождения й ден (Кралицата й показа, че е никоя)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/elizabet-ii-prenebregna-megan-markal-navrah-rozhdeniya-y-den-kralicata-y-pokaza-che-e-nikoya/44366 LifeZone.bg
Елизабет II пренебрегна Меган Маркъл навръх рождения й ден (Кралицата й показа, че е никоя)
Нейно Величество Елизабет II реши да игнорира херцогинята на Съсекс навръх рождения й ден

На 4 август Меган Маркъл отпразнува своя 41-ви рожден ден. Очевидно херцогинята на Съсекс е решила да прекара личния си празник в кръга на близките си хора и верните си приятели. Тя обаче винаги е избягвала  да организира шумни купони, съпругата на принц Хари обича да остава със децата и мъжа си.

Естествено, на този ден Меган беше поздравена от близките на съпруга си. Херцозите на Кеймбридж  публикуваха снимка на херцогинята на Съсекс, направена по време на службата в катедралата „Свети Павел“ по повод платинената годишнина на кралицата. Принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс не останаха по-назад и също поздравиха учтиво снаха си, въпреки, че се държат настрана от херцозите-бегълци.

Но кралицата реши да пренебрегне рождения ден на Маркъл. На официалната страница на Нейно Величество в социалните мрежи на 4 август се появи една единствена публикация – и тя е посветена на дейността на принцеса Ан. Интернет потребителите, разбира се, не можеха да не забележат този пренебрежителен жест от страна на Елизабет II.

Едва ли някой не знае, че Меган не е в най-добри отношения с кралското семейство. Раздялата между роднините започна още през 2020 г., когато херцозите на Съсекс напуснаха Обединеното кралство. С течение на времето ситуацията само се влоши. Така, че Елизабет II не пропусна да напомни на американката, че я смята за никоя.

Източник: graziamagazine

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.