Прочетете това, ако обичате човек, с когото няма как да бъдете

https://lifezone.bg/spodeleno/prochetete-tova-ako-obichate-chovek-s-kogoto-nyama-kak-da-badete/44313 LifeZone.bg
Прочетете това, ако обичате човек, с когото няма как да бъдете

Копнежът да бъдете с някого, когото не можете да имате, може да бъде разрушителен. Оставите ли се на тъгата, животът ви ще бъде опустошен.

Ако обичате човек, с когото не можете да имате връзка, трябва да помните две неща – любовта ви не е грешка и можете да бъдете щастливи и без него. И двете са трудни за възприемане, но ще ви помогнат по пътя на преодоляването на невъзможната любов.

Препятствията разпалват любовта

Това че пред любовта ви има препятствия, ви карат да обичате по-силно. Всичко ви изглежда  драматично, а невъзможността да бъдете с любимия човек разпалва желанието ви за него. Ето защо може и да ви помогне, ако се замислите дали щяхте да бъдете толкова влюбени, ако можехте да имате връзка. Вероятно само времето ще ви покаже правилния отговор.

Не виждате недостатъците и идеализирате образа му

Ако обичате човек, с когото не можете да имате връзка, съвсем нормално не можете и да видите недостатъците му. Така идеализирате образа му и смятате, че сте изтървали перфектния за вас партньор. И това че никога няма да ги опознаете, допълнително ви мотивира да го сложите на пиедестал.

Не се отказвайте от любовта

Ако сте влюбени в човек, с когото няма как да бъдете, едно от най-важните неща, които трябва да си повтаряте, е, че ще срещнете любовта отново. Макар сега да мислите, че влюбването в друг ще е също толкова болезнено, това просто не е така. Помислете за това – ако можете да обичате така дълбоко човек, с когото нямате връзка, колко по-силно бихте могли да обичате човек, който ще отвърне на чувствата ви.

Не се отказвайте от любовта. Гледайте напред към всичко прекрасно, което ви очаква. Бъдете горди, че сте поели риска да се влюбите в човек, който очевидно не е за вас. Вземете най-доброто от тази любов, запазете го в сърцето си и продължете напред.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.