Как да разберем, че партньорът ни не ни обича, а ни използва (Внимавайте при тези сигнали)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kak-da-razberem-che-partnyorat-ni-ne-ni-obicha-a-ni-izpolzva-vnimavayte-pri-tezi-signali/44352 LifeZone.bg
Как да разберем, че партньорът ни не ни обича, а ни използва (Внимавайте при тези сигнали)
 

Експерт отговаря на важния въпрос дали партньорът  ви използва за егоистични цели

Дамите или по-младите момичета често са недоволни от живота си в личен план. Когато хората се срещат от дълго време, става по-трудно да се разбере дали наистина се обичат или дали единият използва другия за егоистични цели. За да не съжалявате за загубеното време, разгледайте по-отблизо поведението на партньора си.

Обича ли ви любимия или ви използва за егоистични цели

Когато мъжът задоволява нуждите си, но няма за цел да задоволи нуждите на жената, тогава ви употрeбява. Когато той не се съобразява с нейното мнение, не се интересува от живота й, гледа само  своя – сексуален или морален и не дава нищо в замяна ”, казва Кристина Русо, психолог, женски енергиен треньор и блогър. Тя идентифицира няколко признака, които показват, че партньор ви използва:

  • Той не ви благодари, когато направиш нещо добро за него или проявиш грижа.
  • Трябва постоянно да молите за помощ – той не се опитва сам да улесни живота ви и винаги намира оправдания, само и само да не прави нищо.
  • Той не ви слуша, когато говорите за интересите си.
  • Винаги се извинявате за него на семейството и приятелите му и чувствате вина и срам от поведението му.
  • Той ви упреква за предишните ви грешки и постоянно ви кара да изпитвате вина за нещо.
  • Не прави съвместни планове с вас и не търси начини да прекара време с вас.
  • Не показва връзката ви: крие ви от роднини и не ви представя на приятелите си  като негова приятелка
  • Кара ви да се чувствате непълноценна

До такъв човек, който ви използва, винаги ще се чувствате непълноценни и неудовлетворени. За да не бъдете разочаровани, Кристина Русо препоръчва незабавно да намерите отговори на основните въпроси. „Ако и двамата искате да вървите в една и съща посока, изграждате съответни отношения. И ако мъжът не е готов за сериозна връзка, както показва практиката, е почти невъзможно да го промените …

Източник: graziamagazine.ru

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.