Никога не се унижавайте, заради мъж, който не може да ви оцени

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nikoga-ne-se-unizhavayte-zaradi-mazh-koyto-ne-mozhe-da-vi-oceni/44311 LifeZone.bg
Никога не се унижавайте, заради мъж, който не може да ви оцени
Четири зодиакални знака, които са естествено красиви

Някой веднъж ми каза, че ако един мъж иска да бъде с една жена, той ще дойде и ще я вземе.

Крайната истина е – ако той иска да бъдете в живота му, ще направи всичко, за да бъдете. Не бива да се молите. Не бива да го преследвате или да се излагате пред него, само за да сте с него.

Не се унижавайте заради някой, който не може да ви оцени.

Ако трябва да го попитате: „И така, какво всъщност сме ние?“ Или ако вие сте единственият човек, който се интересува от връзката ви, тогава вероятно не сте нищо сериозно в очите му. Ако трябва да попитате къде отива връзката ви, вероятно вече знаете отговора.

Жените са тези великолепни същества, които могат да направят всичко, което си наумят. Те могат да се откажат от всичко, дори когато изпитват тази огромна любов, могат да се усмихнат, дори ако умират вътре в душата си и могат да си отидат, дори когато сърцето им иска да останат. Бъдете една от тези силни жени и никога не преследвайте мъж!

Бъдете наградата, която всеки гони, но само един може да спечели.

Когато мъж не вижда стойността ви, колкото и да искате да бъдете с него или колкото и добър смятате, че е той, не го молете да ви забележи.

Не го гонете, не се опитвайте да му доказвате нищо, не гледайте назад, само за да му покажете как трябва да направи място в живота си за вас и че сте достойни за времето и любовта му. Ще загубите времето си и ще вложите прекалено много усилия в нещо, което няма бъдеще.

Заслужавате мъж, в чиито очи ще бъдете единствената!

Мъж, който ще ви гледа с най-дълбоко възхищение, мъж, чието лице ще светне в момента, в който влезете в стаята. Заслужавате мъж, който няма да поглежда други жени, защото вече знае, че обича само една – вас!

Заслужавате мъж, който сам ще направи място за вас в живота си.

Човек, който ще гледа на вас като най-големия подарък, който би могъл да получи в живота си, и човек, който всяка вечер ще благодари на Бог, че ви има.

Заслужавате мъж, който ще ви иска до себе си, когото не трябва да гоните, на който не трябва да се доказвате. Човек, който с желание ще ви посрещне във всеки аспект от живота си, защото ви иска там.

Заслужавате мъж, който ще планира бъдещето си с вас.

Мъж,  който никога няма да ви накара да се усъмните в чувствата му, защото ще ви обича с цялата си душа!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.