Ако партньорът ви помоли за някои от следните неща, значи е време да си тръгнете

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ako-partnyorat-vi-pomoli-za-nyakoi-ot-slednite-neshta-znachi-e-vreme-da-si-tragnete/44304 LifeZone.bg
Ако партньорът ви помоли за някои от следните неща, значи е време да си тръгнете
 

Огромна промяна в живота ви – когато партньорът ви ви каже, че ви харесва с друга прическа или иска да прекарвате по-малко време на телефона си, е едно. Когато помоли да смените работата си, религията си или друга огромна част от живота си – това е съвсем друго. Една здрава двойка ще изкоментира проблемите, вместо да поставя условия и изисквания.

Паролата за телефона ви – в една връзка не трябва да има тайни, но това не означава да се откажете от личното си пространство. Ако половинката ви иска това от вас, значи ви няма доверие.

Всичко да е напълно равно – в един брак просто няма начин всички отговорности да са разделени по равно. Ако постоянно броите резултата и водите статистика, доникъде няма да стигнете. Понякога ще трябва да влагате много повече от половинката си, друг път тя ще трябва. Важното е в края на краищата нещата да се балансират от само себе си.

Да излъжете заради него или да пазите огромна тайна – това е нечестно спрямо вас и ви поставя в положението да избирате между връзката си и ценностната си система. Най-доброто нещо, което можете да направите в такъв случай, е да се оттеглите от проблема и да го оставите да се справя сам.

Да пренебрегнете изневяра – ако той очаква просто да приемете или да забравите за случилото се, значи избира комфорта си пред това да се извини и да разбере чувствата си.

Да се откажете от работата си – някои мъже дефинират мъжествеността си с това те да изкарват парите в семейството. Ако той очаква да пренебрегнете себе си заради неговото его, е време да намерите друг път.

Да правите в секса неща, които не ви харесват – ако вече сте отказали на нещо, никой няма право да ви притиска да го направите. Това означава, че другия човек поставя своите желания над вашия комфорт и безопасност, което е неприемливо в една връзка.

Да ви забранява да говорите за нещо – естествено, всеки човек има теми, които не обича да дискутира. Когато това са неща, които засягат и двама ви, да ги отбягвате само ще създаде недоверие и пропаст между вас.

Да ви кара да търпите тормоз от семейството му – ако сте с някого, той трябва да стои винаги зад гърба ви и да ви защитава. Той трябва да се застъпва за вас във всяка ситуация, а не когато му е удобно.

Да оставите приятелите си – той трябва да уважава факта, че в живота си държите и на други хора. Никога не бива да ви кара да избирате между него и някой скъп за вас човек, само защото не го харесва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.