3 неща, които показват, че бракът ще приключи и е обречен на провал

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/3-neshta-koito-pokazvat-che-brakat-shte-priklyuchi-i-e-obrechen-na-proval/44349 LifeZone.bg
3 неща, които показват, че бракът ще приключи и е обречен на провал
 

След сватбата едва ли има човек, който си дава ясна сметка, че бракът му може да приключи много по-рано

Бракът само в приказните може да е безпроблемен и романтичен. Естествено младоженците не си дават сметка, че може да изпаднат в кошмарна ситуация и всичко да свърши толкова зле, че даже и в най-лошите си кошмари на са си го представяли.

Отначало надеждите на младоженците са да останат заедно и щастливи за цял живот, но това можем да видим единствено във филмите или в приказките.

Изненадващ факт е, че хората, които организират сватби са много скептични относно  продължителността на брака.

Когато младите изглеждат прекалено влюбени си мислят, че именно това е ключът за стабилен брак. Специалистите обаче ги опровергават като вадят статистика, че всички ония, които непрекъснато се хващат за ръцете, взаимно си търкат нослетата и не спират да се кикотят, издавайки силната си привързаност един към друг се разделят още през първите 7 години.

Съпрузите игнорират интересите на половинката си. Организаторите на сватбени церемонии твърдят, че когато пренебрегваш интереса на любимия си е сигурен признак, че връзката ви няма да просъществува дълго. Като дават пример със сватбите, които те са организирали.

Младоженецът наложил своето мнение какво да бъде празничното меню, без да се съобрази с факта, че някои гости от страна на булката били вегитарианци и не включил ястия със зеленчуци. Съобразявайки се с предпочитанията на собствените си поканени.

В този случай бракът на двойката издържал само няколко месеца.

Когато двойката замита конфликтите или пък ги урежда насилствено и бурно.Не е добре да живеем живот на ръба на крайностите, съветват експерти. Затварянето навътре в себе си и мълчанието относно проблемите съсипва добрите отношения.

Не е добър и екстремния вариант с крясъци, чупене на съдове и викове, което се смята за сигурен признак за бърз развод, Дори и само месец след брачната церемония.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.