10 начина да накарате един мъж да тича след вас

892

Може би всяка жена мечтае да покори мъж, но не всеки знае как да направи това. Пригответе любовна отвара? Отървете се от всички съпернички? Направете си две пластични операции? Кой знае, любовта е нещо загадъчно и понякога най-странните неща ни помагат да спечелим. Въпреки това има някои препоръки, които могат да бъдат дадени на момичетата, които искат да покорят мъжкото сърце.

1. Бъдете красиви
Кажете какво ви харесва, но мъжът обръща внимание първо на външните данни на момичето, а чак след това на нейния вътрешен свят. Ако искате да привлечете вниманието на представител на силния пол, внимавайте. Посетете козметични салони , направете косата си през нощта, не забравяйте да си сложите грим . Трябва да забравите думите „и така ще стане“: жената трябва да бъде безупречна, независимо дали я виждат милиони или само един човек.

2. Бъдете различни от другите
Красотата е, разбира се, добра, но не забравяйте, че има много хубави жени. За да може мъжът да ви избере, трябва да се различавате от останалите. Това не означава, че трябва незабавно да бягате при фризьора и да боядисвате косата си в зелено: достатъчно е да измислите няколко оригинални жеста.

3. Внимавайте за походката си
Може би смятате, че походката – второстепенен въпрос: зашеметяващите обувки с високи токчета ще привлекат вниманието на самите мъже. Това, разбира се, е вярно, но не изцяло. Представителите на силния пол ще забележат стройните ви крака, желанието ви да се харесате, но няма да видят лекота във вас. Не забравяйте, че една жена, която може да ходи красиво по пантофи, изглежда по-добре от несръчната дама в обувки.

4. Усмихнете се
Мъжете обичат, когато усмивката грее на лицето на момичето. Това може лесно да се обясни: приятно е да общуваш с приятелски настроен човек. Не е за нищо, че доброжелателните хора често се сравняват със слънцето: те дават светлина и топлина.

5. Бъдете добре поддържани
Никога не си позволявайте да се появявате пред мъж със сплъстена коса. Независимо дали сте в настроение да се обличате или не, не се покайвайте с намачкан пуловер и  развлечени дънки. Уважавайте другите, разберете, че им е неприятно да видят неподреден човек.

6. Не бъдете агресивни
Мъжете се страхуват от прекалено активни жени. Не обичат да бъдат плячка, защото са свикнали да мислят за себе си като за ловци. Не се лишавайте от удоволствието да гледате как вашият избраник се опитва да ви спечели.

7. Не се правете на много умни
Жена, която знае за всичко на света и демонстрира това при всяка възможност, не се възприема от мъжете като потенциален спътник. Може да я уважават, но едва ли ще посмеят да започнат да изграждат отношения с нея. За какво? Тя е независима, освен това знае повече от самите тях. Разберете, че за представителите на силния пол е трудно да се примирят с факта, че са по-лоши от дамата по въпросите на „мъжете“ („женските“ въпроси включват грижа за дете и поддържане на комфорт в къщата).

8. Не се преструвайте, че нямате нужда от мъж
Недостъпността може да бъде привлекателна, но не винаги. Едно е, когато жената показва на мъж, че не е лесно да я спечелиш, друго е, когато демонстрира своето безразличие към него. Във втория случай човекът най-вероятно ще спре с ухажването и ще предпочете да отстъпи. Не го допускайте.

9. Умейте да бъдете привързана
Какъвто и да е вашият образ, знайте как да хвърлите маската, оставайки насаме с мъж. Той се нуждае от нежна жена, която умее да слуша и разбира, а не от студена, макар и красива “Снежна кралица”. Жената вамп рядко е щастлива в личния си живот: тя привлича мъжете, но страстта им не трае дълго.

10. Ценете себе си.
Никога не се овесвайте на врата на мъжете, не тичайте при първия срещнат. Колкото и да хресвате даден човек, дайте му да разбере, че не сте кученце и ако той не ви обърне достатъчно внимание, просто ще заминете за друг. Повярвайте ми, една жена, която се цени, винаги ще намери някого, който я заслужава.