10 неща, които издават любовта му, дори да я крие!

24986

Някои мъже са готови на всякакви театри, за да не покажат чувствата си. Възпитани да бъдат строги и студени, те смятат признанието на любовта за непростима слабост. Или пък просто не са имали късмет във връзките си. Каквато и да е причината за измамното му безразличие, вие имате право да знаете дали да си търсите булчинска рокля, или да си стягате куфарите.

Ето и малките неща, които той наивно крие, но които показват, че здравата е лапнал въдицата:

1. Ако ви сподели тези 5 неща, означава, че наистина ви обича:
⦁ Най-смущаващите моменти в живота му
⦁ Най-големите му страхове
⦁ Най-големите провали
⦁ Най-голямата мечта
⦁ Най-голямата слабост

2. Целува ви пред най-близките си приятели
Не се срамува да хване ръката ви, да ви целуне и изобщо – да покаже, че сте негова и то пред най-близките си приятели. Поведението му показва гордост, че ви има в живота си. Не можем да не му се доверим, че ви обича. Сигналите, които ви изпраща, са красноречиви, пък ако ще да плюе по любовта и да говори как не е за него и как тя не съществува.

3. Винаги е в добро настроение, когато сте наблизо
Посреща ви усмихнат и по нищо не показва, че допреди малко се е карал с колега или е участвал в улична саморазправа с друг шофьор. Напълно достатъчно му е да ви види, за да си подобри настроението.

4. Знае имената на приятелките ви
Но не за да ги покани на среща тайно от вас! Интересува се от обкръжението ви и често дава съвети кой е подходящ приятел и кой – не е. Подчертава дебело, когато някоя ваша приятелка се е разхайтила, и че не иска да излизате повече с нея.

5. Иска да се запознае със семейството ви
Проявява искрен интерес към живота на родителите ви и е готов да им помогне. Сърди се, че не го взимате, когато ходите у тях. Настоява да се запознаят и дори се вълнува от това.

6. Измисля ви прякор
Обича да ви нарича галено с някое шантаво умалително, което обаче страшно ви харесва. Не му пука дори да го казва пред хората. И го казва с такъв захаросан глас, че ви разнежва на секундата.

7. Предлага ви да живеете заедно
Не е от хората, които смятат, че една година трябва да се размотавате като гаджета. Иска да ви вижда по всяко време и да споделя дните си с вас.

8. Грижи се за вас като за малко дете
Слага ви шала на носа, пита ви защо сте си забравили шапката, кара ви се, когато излизате на терасата, а преди това сте се къпали. Чувствате се обгрижени и обичани и без да го чувате.

9. Носи тежките чанти вместо вас и то всеки път
Не ви оставя да носите тежки торби и закачливо ви намеква, че ще ставате майка някой ден. Чувства се длъжен да поема цялата тежест и го прави с удоволствие.

10. Харчи си парите за вас
Не му се свиди да ви купува подаръци и да ви води по заведения. Също така не си прави сметката колко пари е похарчил заради вас и не се интересува от вашите доходи.