Вашият „Джакпот“ в любовта ще дойде, когато срещнете човек, който прави тези 7 неща

45353
Вашият „Джакпот“ в любовта ще дойде, когато срещнете човек, който прави тези 7 неща

1. Той ще направи всичко заради вас.

Няма нещо, което той не би направил за вас. Той ще запали колата си и ще измине километри само защото искате да хапнете в любимия си ресторант.

Той ще захвърли всичко и ще тича при вас, ако види, че имате нужда от него. Той определено ще се увери, че сте щастливи и той иска да бъде този, който е отговорен за това.

2. Неговото доверие няма да има граници.

В крайна сметка доверието е най-важното в една връзка. Това е основата, на която изграждате отношенията си. Той знае, че вие заслужавате доверие и никога няма да се осъмни, Ако не се съгласи с вас за нещо, той ще говори спокойно, защото смята, че и двамата сте достатъчно зрели, за да вземете съвместно решение.

3. Той ще ви обърне нужното внимание.

Когато имате нещо да кажете, той ще ви обърне цялото си внимание. Той никога няма да се държи така, че все едно ви слуша, докато си прави нещо друго. Той ще ви гледа в очите, докато говорите, и ще се посвети на решаването на проблема ви, защото знае, че бихте направили същото и за него.

4. Той ще ви успокои, когато сте ядосани.

Той знае какво ви ядосва и на всяка цена ще го избегне. Но понякога други хора ще натискат бутоните ви и ще избухвате. Вашият мъж ще ви успокои, ще ви разтрие гърба, ще ви прегърне и утеши, за да се почувствате по-добре. Ако прави това, никога не го пускайте!

5. Той винаги ще използва думата „ние“.

Няма да има единствено число в изреченията му, няма да има просто „аз“. Каквото и да прави и където и да отиде, той ще ви включва, защото той е избрал вас – вие сте се избрали един друг и искате заедно да прекарате остатъка от живота си.

6. Той ще се ангажира с вас.

Няма как някой да си помисли, че е несериозен с вас. Той ще се гордее с връзката ви и с вас и ще го извика на целия свят. В списъка му с контакти няма да има повече странни имена, тъй като вече няма да се нуждае от никоя друга. Той ще се ангажира с вас до края на живота си.

7. Той ще се погрижи за вас.

Той ще бъде винаги до вас, когато имате нужда. Той ще ви носи лекарство, ще ви направи супа, когато не можете да станете от леглото. Той ще погали косата ви и ще ви разкаже красиви истории, когато се приберете уморени от работа у дома. Той ще бъде вашата опора до края на дните ви!