Думите, от които най-много ще ви заболи, според зодията

44788
Думите, от които най-много ще ви заболи, според зодията

Овен – „Успокой се“

Тези думи само ви ядосват и нараняват още повече. Карат ви да се чувствате сякаш отсрещния човек не разбира емоциите ви.

Телец – „Тя е много секси“

Вие искате да сте най-добрата и най-хубавата в очите на човека до вас. Тези думи ви нараняват, защото сякаш не сте достатъчно добра.

Близнаци – „Това, което каза, беше адски глупаво“

Вие се гордеете с интелигентността си и с това, че винаги се обяснявате добре и имате солидни аргументи. Тези думи противоречат на всичко, което харесвате у себе си.

Рак – „Остави ме намира. Много си досадна“

Отнема много време да се доверите на някого и когато това стане, му разкривате себе си. Тези думи разрушават цялото това доверие и връзка, които сте изградили помежду си и този човек вече не ви кара да се чувствате сигурни.

Лъв – „Не изглеждаш много добре“

Ако се чувствате добре и чуете тези думи, настроението ви веднага ще изчезне. Гордееете се с външния си вид и с това, че се поддържате, и да чуете това ви кара да се чувствате сякаш не си е струвало усилията.

Дева – „Защо не можеш да приличаш на …“

Това ви кара да се чувствате сякаш нещо с вас не е наред и не сте достатъчно добри за другия човек.

Везни – „Не харесвам приятелите ти“

За вас те са огромна част от живота ви и показват коя сте всъщност. Ако половинката ви не ги харесва, все едно не харесва вас.

Скорпион – „Бившата ми…“

Вие една ревнива натура и да чуете това ще ви прозвучи, сякаш човека до вас все още има чувства към бившата си. Това ще разпали яростта и ревността ви.

Стрелец – „Ти си луда“

Вие обичате новите неща и приключенията и някой да ви нарече луда и все едно не уважава личността ви като цяло.

Козирог – „Родителите ми не те харесват“

Вие работите здраво, сериозна сте и се опитвате да направите добро първо впечатление на човек, на когото може да се разчита. Тези думи наистина болят.

Водолей – „Точно като майка си си“

Вие живеете живота си опитвайки се да сте уникална и неповторима. Това не само че е обидно към нея, ами и все едно ви принизява като личност.

Риби – „Имаш много проблеми“

Вие сте емоционална и чувствителна, но това не значи, че не сте страхотна. Тези думи предполагат, че не можете да се справите със себе си, което съвсем не е факт. Просто не сдържате емоциите си, а и няма нужда.