Ето как да разберете, че човекът отсреща не ви обича

55268
Ето как да разберете, че човекът отсреща не ви обича

Няма по-хубаво нещо от взаимната любов. Всички я търсим, всички мечтаем за нея и когато получим човекът, с когото искаме да бъдем, не си представяме друго освен красива, нежна приказка. Всъщност, нещата невинаги са такива, каквито изглеждат, само че го разбираме по-късно и го преживяваме по-тежко.

Ето кои са признаците на заблуждението – как да познаете, че партньорът не ви обича, а само ви залъгва. Ако забележите някой от тях във връзката си, по-добре вземете мерки преди да е станало твърде късно. Не си губете времето с хора, които не заслужават да бъдат част от живота ви.

Това, което ви се случва не е от значение – може да си прекарвате страхотно, до моментът, в който искате да споделите нещо, да помолите за помощ или за съвет, или просто да направите половинката си част от нещо значимо за вас. Изведнъж всичко това се превръща в „глупост“, за която сега не е времето да говорите. Това не е любов.

Оставате недооценени – не е необходимо да слушате обиди, но когато липсват и похвали или комплименти, нещо куца. Всеки би се гордял с избора си на партньор в живота и от време на време би показвал уважение към него, както когато сте в компания, така и когато сте насаме. Ако усилията ви си остават напълно невидими, определено има проблем.

Когато има забрани – които никой няма право да поставя на никого, защо продължавате да сте в тази връзка? Все сте виновни, пречите дори като мълчите. Просто открийте човекът, който ще ви приеме такива, каквито сте, защото този не е такъв.

Нито един подарък – не става дума за скъпи и големи подаръци, а за малки нежни жестове, като букет цветя, закуска в леглото, малка изненада без повод. Ако не сте получавали нищо такова, то явно половинката не смята, че си струва да харчи заради вас… което е пълен абсурд.

Не се чувствате комфортно – а, точно това е смисълът на пълноценната връзка – да се чувстваш спокоен. В случай че изпитвате постоянно притеснение от онова, което казвате или от това, което премълчавате, от начина, по който се държите, от това, което сте сготвили и т.н., определено не става дума за любов, а за робство.

Махнете се от тази връзка, защото тя ще ви погуби, а определено не си заслужава. Колкото и да ви боли, ще мине. Ще се почувствате свободни, окрилени и готови за истинската любов – без забрани, без ограничения, без рамки – такава, каквато сте си я представяли винаги.