Как ще ти покаже, че те обича, според зодиакалния му знак

41405
Как ще ти покаже, че те обича, според зодиакалния му знак

Овен – той ти показва, че те обича, като постоянно те подкрепя. Той обича колко си състезателна и дори когато го победиш в нещо, пак се радва за теб и те поздравява.

Телец – той изразява любовта си като е щит между теб и света. Той постоянно те подкрепя и те предпазва по всеки възможен начин от света. Винаги стои зад гърба ти и те подкрепя.

Близнаци – ще разбереш, че те обича, като по време на спор се опитва да види и твоята гледна точка. Разбира какво и защо го казваш, съобразява се с мнението ти и даже понякога променя своето, за да има разбиране и хармония между вас.

Рак – ако сте имала лош ден, той ще посвети вечерта си на това да ви накара да се чувствате по-добре. Ще е тих и ще ви остави да си излеете всичко и ще ви изслуша без да ви прекъсва. Няма да има против да излеете емоциите си върху него, ако това ще ви помогне.

Лъв – той ви показва любовта си като винаги се опитва да ви демонтрира колко ви цели, обича и колко сте важна за него. Той е горд от вас и с радост ви представя на всички други останали хора в живота си.

Дева – той не само ви показва любовта си като ви дава съвети, но и даже приема вашите съвети. Когато Дева ви обича, той ще се вслушва в мнението ви и ще ви позволи да се месите в живота му.

Везни – той показва любовта си като постоянно ви докосва физически. Не му е нужна причина за да ви звънне или да ви пише и постоянно ще иска да знае с какво се занимавате и как сте.

Скорпион – той показва, че ви обича, като постоянно ви пита как да бъде по-добър за вас и какво да промени в себе си. Иска постоянно да се развива за вас и ви позволява да видите колко е уязвим.

Стрелец – той ви казва, че ви обича, като постоянно ви води на нови места, за които си мечтаете. Той винаги прави каквото вие искате, дори да не му е приятно, защото иска да сте щастлива.

Козирог – той ви показва любовта си чрез подаръци. Слуша за какво говорите и какво искате и просто ви изненадва с него без да се замисля.

Водолей – той ви показва, че го е грижа, като се занимава с доброволчески дейности, за които ви пука.

Риби – той показва любовта си като винаги пита за деня ви, преди да разкаже за своя. Той винаги ще ви изслушва внимателно и няма да си позволи да се разсейва.