Колкото повече си играете с една силна жена, толкова по-бързо тя ще изгуби интерес

46831
Колкото повече си играете с една силна жена, толкова по-бързо тя ще изгуби интерес

Няма да ви лъжа – има момичета, които обичат игрите. Момичета, които ще бягат след вас, когато се опитате да изчезнете. Има момичета, които ще полудеят по вас, в момента, в който започнете да се преструвате на труднодостъпни.

Момичета, които са щастливи от факта, че трябва да се състезават за вашето внимание с други жени и момичета, които са готови да направят всичко необходимо, за да ви накарат да ги изберете. Момичета, които харесват драмата и преследването.

Има момичета, които нямат нищо против да харчат енергията си, за да се опитат да стигнат до същността на вашата личност.

А има и момичета, които знаят цената си и никога няма да позволят на някой да ги унижава.

И има някои неща, които трябва да знаете за тези момичета!

Първото и най-важното-  те не са момичета, а истински силни жени!

Зрялата жена, която знае какво иска и не е готова да се примири с нищо по-малко. Самодостатъчната жена, която има своите стандарти, които няма да понижи за никого. Независимата жена, която няма нужда от някой, който да я накара да се чувства ценна.

Тя не се занимава с модерни правила за запознанства. Тя не играе на игри или игнорира момчета, за да привлича вниманието им. Така че, ако се опитате да я поведете, ако се опитате да объркате главата й, няма да я накарате да ви обича още повече. Няма да я накарате да се влюби лудо във вас и със сигурност няма да я накарате да ви преследва.

Вместо това ще направите напълно обратното. Ще я прогоните!

Колкото повече тя трябва да чака да отговорите на съобщенията й и да й се обадите, толкова повече ще я отдалечите от себе си. Не, това няма да я накара да се замисли къде се намирате и няма да я накара да полудее от ревност.

Вместо това, това ще я накара само да се откаже от вас – защото ще изгуби желанието да е с човек, който не може да я оцени.

Колкото повече играете с нея, толкова по-бързо ще загуби интерес!

Не, тя няма да се надява, че вие сте този, който й се обажда, когато телефонът й звъни. Тя ще блокира номера ви и ще забрави, че някога сте били част от живота й.

Ще губите тази жена все повече и повече с всяка безсънна нощ, която прекарва в очакване да й се обадите. С всяка лъжа и празно извинение, в което тя уж е повярвала.

Ще я накарате да губи все повече и повече интерес всеки път, когато започне да усеща, че се отнасяте към нея като към втори избор и резервен план. Всеки път, когато я сравнявате с други момичета и всеки път, когато я карате да чувства, че тя не ви е достатъчна.

Какво очаквате? Че ще се примирява с това да си играете с чувствата й?

Не, една силна и истинска жена никога няма да го позволи!

Само защото тази жена ви харесва, това не означава, че ще проси вашата любов. Това не означава, че тя е готова да се примири с всичките ви глупости и ще мълчи за всичките ви грешки.

Защото колкото повече си играете с нея, толкова по-бързо ще я загубите!