Трикове и манипулации, с които да накараме мъжете да направят всичко за нас

40950
Трикове и манипулации, с които да накараме мъжете да направят всичко за нас

Всяка опитна дама знае, че честността и откритостта, разбира се, са добри качества, но понякога е по-лесно да привлечем мъжете с помощта на ефективни женски трикове и словесни манипулации. И да, те със сигурност работят!

Няма значение колко е умен избраникът ви – ако натиснете необходимите точки от гордостта му, тогава можете да го въртите на пръста си дори. Вижте кои са ефективните женски трикове и манипулации за привличане на мъжете:

Нямам нужда от нищо друго, освен от любов и внимание

В сърцето си всеки представител на силния пол се страхува, че дамите ще използват парите, връзките и позицията му. И тази фраза просто перфектно успокоява и насърчава всеки представител на силния пол. И мъжете, които не са много богати и успешни, ще се зарадват най-много на това. И тогава жените могат да правят с тях всичко, което поискат.

Толкова съм благодарна за всичко, което си направил за мен

Отлична фраза – тя винаги работи, дори самият мъж да разбере, че не е направил нищо важно. Той приема всичко това като „характеристики на женското възприятие“ и се гордее със своите способности. Ето така може да привлечете всеки мъж и да го накарате да направи всичко за вас.

Нямам достатъчно думи, с които да опиша колко си добър

Ако кажете тази фраза в леглото, тогава мъжът ще стане вас роб. В края на краищата всеки от тях тайно се притеснява дали е достатъчно добър или не. Необходимо е само да се опитате да прогоните злонамерената усмивка и да премахнете нотите на сарказъм от гласа си.

Аз съм зад теб – като зад каменна стена

Да, призоваването на древни инстинкти да защитаваш своята жена и плячка винаги е правилната тактика. Всеки мъж иска неговата дама да мисли така.

Едва сега разбирам колко празен беше животът ми, преди да се срещна с теб

Всеки любовник иска да бъде за дамата на сърцето, ако не първата, то най-голямата любов. Тази фраза ще ви помогне да създадете точно това впечатление. Как стоят нещата всъщност – той изобщо не трябва да знае. Освен това мъжете понякога сякаш искат да бъдат измамени.

Помнете, че няма нищо лошо в словесните манипулации – това е само един начин за взаимодействие със света. В крайна сметка жените не са виновни за факта, че подобни примитивни трикове и такива ласкателства толкова силно влияят на по-силния пол. Само не забравяйте, че мъжете в днешно време са по- предпазлив и умен – много от тях самите знаят за всички тези вербалните манипулации и дори ги използват.