9 начина да привлечете партньор, който ви обожава

53842
9 начина да привлечете партньор, който ви обожава

Какво ви прави уникални? Може би сте прекалено заети, за да обърнете внимание на тези свои качества, които ви правят неустоими. Съвсем възможно е да има хора, които се вдъхновяват от вас и да им служите за пример, без вие изобщо да го осъзнавате.

Помислете кого в живота си обожавате и на кого се възхищавате. Кои техни качества уважавате най-много? Най-вероятно сте се сетили за майка си, баща си, брат или сестра, някой който не е част от семейството ви или половинката си. Кое цените в тях – хумора, силата, интелигентността, чесността, енергията, нещо друго? Със сигурност сте се сетили за поне един човек, който много ви влияе и ви кара да искате да им подражавате.

Обожанието (означава любов, силна отдаденост и силно уважение) е една от най-силните емоции, които можете да изпитате. Да обожавате някого означава да мислите, че са почти перфектни. Още повече, тези чувства могат да създадат у вас силни чувства на привличане към дадения индивид.

Като показваме и представяме добрите си качества, по същия начин можем да привлечем някого към нас също така силно. Може да не притежавате качествата, на които се възхищавате, но можете да ги развиете. Има 9 качества, които често предизвикват силно привличане и обожание.

Бъдете себе си

Няма нищо по-привлекателно от това да се приемете какъвто сте и да го покажете на останалите. Дори да успеете да привлечете някого, като се преструвате на нещо, което не сте – няма да ги задържите около себе си за дълго. Позволете на личността си да засияе и хората ще ви уважават, харесват и дори може би обожават заради това. Да обичате себе си ще накара и останалите да ви обичат. Ако разберете кои сте, гарантирано ще спрете да се преструвате на който и да е било друг.

Бъдете честни

Да бъдете честни относно какво чувствате и мислите е много привлекателно. Дори на моменти да е трудо и неудобно, това показва че имате силна индивидуалност и че вярвате в себе си. От друга страна, да сте прикрити често се асоцира с манипулативност, егоцентризъм и егоизъм.

Да споделяте искрено какво мислите ще се хареса на повечето хора. Ако някой не го възприема и ви осъжда за това ваше качество, значи те просто не могат да разберат друга гледна точка и не мислят рационално. Да съдиш другите за собственото им мнение показва тесногръдие.

С прости думи – бъдете винаги искрени. Да лъжете е неприемливо.

Имайте чувство за хумор

Да имате чувство за хумор е огромен плюс. Животът е сложен и тежък и да можете да се посмеете е много важно. Другите хора ще ви се възхищават и ще ви обожават.

Ще се съгласите, че и вие намирате чувството за хумор за много привлекателно качество у хората около вас. Опитвайте се да накарате околните да се смеят и така ще спечелите обожанието им.

Бъдете самоуверени

Самоувереността е важна не само за да сте привлекателни за другите, но и за да вярвате в себе си повече. Самоуверените хора често са много позитивни, усмихнати и смели. Много често те са и причината за промяна в света. Ако вярвате силно в идеите си ще успеете да убедите и други хора в тях.

Ако вие вярвате в себе си, няма как и другите да не повярват във вас.

Раздавайте се за другите

Да поставиш нуждите на някой друг пред своите собствени не е много лесно. Такива хора, обаче, променят света. Те поемат върху раменете си най-тежките товари и се жертват в името на общото благо. По този начин те печелят уважението и обожанието на тези около тях. Замислете се само – най-великите лидери в света са се раздавали за другите. Буда, Майка Тереза, Иисус Христос, Нелдън Мандела и Мартин Лутър Кинг са само някои от примерите.

Бъдете широко скроени

Както ние се променяме, така се променя и обществото. По много теми мисленето на хората се е променило значително – гей браковете, използването на марихуана, войните, глобалното затопляне. Тези теми някога са били табу.

Каквото и да е мнението ви по даден въпрос, уважавайте мнението на останалите и приемайте нови гледни точки. Това ще ви научи на нови неща и ще разшири хоризонта ви. Ще покаже и че сте интелигентни и имате бърза мисъл – две качества, които много се уважават.

Помагайте на другите

Срещали ли сте егоист? Какво е било мнението ви за него? Най-вероятно не особено положително. Светът ни има нужда от повече хора, които са готови да се притекат на помощ. Много проблеми като бедността и световният глад могат да се решат ако хората се обединят и си помогнат едни на други.

Ако сте успешен човек и имате средства- опитайте да дарите малко и да помогнете на някого в беда. Дарете времето си. Доброволствайте и променете света към по-добро!

Бъдете човечни

Колко е хубаво да сте около някой интелигентен и успешен, но не надут! Като глътка чист въздух. На много места по света се идолизират нахаканите хора, които се хвалят с това кои са и какво са направили.

Да сме човечни и скромни е много ценено качество, защото вече е голяма рядкост. Винаги ще има тълпа от хора, които се възхищават на доминиращите и нахакани хора. Ако искате обаче да сте наистина уважавани и обожавани – недейте да бъдете претенциозни и самодоволни. Дръжте се нормално и не парадирайте.

Намирайте решения на проблемите

Да намирате решение на всеки проблем и във всяка ситуация е страхотно качество. Всяко нещо, което преживяваме, ни учи на нещо ново и ни дава повече житейски опит. Използвайте това знание, за да помагате и на останалите, а не само на себе си. Това може да промени живота им и да спечелите уважението и обожанието им.