5 начина да разберете дали той ви обича истински

Pixabay images

Понякога поведението на един мъж може да бъде много объркващо. Не е лесно да разберете дали човекът до вас искрено ви обича, или просто си играе с чувствата ви.

В помощ на всички несигурни дами подбрахме 5 начина, с които ще намерите доказателства за неговите чувства:

1. Иска да знае всичко за вас:
Ако мъжът до вас ви обича истински, той ще иска да разбере всякакви подробности за миналото ви – ще задава въпроси за предишните ви връзки, ще се поинтересува от мечтите и целите ви. Той не е харесал само външността ви, но и всичко, което ви оформя като личност.

2. Непрекъснато се опитва да привлече вниманието ви:
Не минава и ден, без да получите съобщение или обаждане от него. Опитва се да присъства постоянно в живота ви и да напомня за себе си.
Мъжете не държат толкова на общуването, ако не обичат истински една жена.

3. Той казва по-често „ние“, отколкото „аз“:
Това е един от най-категоричните начини да ви покаже любовта си. Той прави планове с вас и ви включва във всичките си начинания. Чувства се уверен да гради общо бъдеще, защото ви иска до себе си завинаги.

4. Прави всичко възможно, за да ви разсмее:
Той не просто иска да изглежда забавен във вашите очи, но иска и вие да сте в настроение. Вашата усмивка е най-голямата награда за старанието му. Затова не се смущавайте, когато се опитва да бъде смешен. Прави го за вас!

5. Често чувате думите: „Обичам те!“:
И изглежда напълно искрен, когато ви го казва. Усещате, че изпитва вътрешна необходимост да ви го напомня. Мъжете не обичат много да говорят за чувствата си, затова когато го направят, означава, че ви имат доверие.

Ако тези 5 знака се отнасят и за вашата връзка, означава, че сте искрено обичани.