7 ясни знака, че си срещнал някой от душевната си група

370

Срещали ли сте някога някой, който имате чувството, че познавате отдавна, дори да го виждате за пръв път? Чувствали ли сте необяснима и силна връзка с някой без да знаете защо?

Вярвате или не, има хора, които сякаш ни познават и се свързват с нас на душевно ниво. Може да се каже, че тези хора са част от нашата „Душевна група”.
Член да „Душевна група” е човек, който е част от група хора, които са на еднакво физическо, духовно, емоционално и ментално ниво във всеки един момент.
Тази силна и духовна връзка е много повече от това да имате еднакви мнения, вкусове или хобита. Това е необяснима връзка, която усещаш с всеки удар на сърцето си.

Ето 7 знака, че си срещнал човек от своята „Душевна група”:

Имаш чувството, че си ги познавал цял живот
Всеки от вас е споделил толкова много от живота си с другите, че всеки член от Душевната група може да разкаже странни подробности от детството ти, все едно те е познавал тогава, дори да не е.

Чувстваш се обгрижван, бодър, щастлив и обичан в тяхно присъствие
Докато единственото нещо, което ти носят някои хора е чувство на тъмнина и негативност, твоята Душевна група те кара да изпитваш лекота и щастие. Чувстваш се наистина обичан и оценен около тях.

Те карат енергията ти да се повишава
Вместо да се чувстваш изтощен, всеки път щом прекараш време с Душевната си група, се изпълваш с енергия.

Изпитваш постоянно влечение към тях
Нормално е да изпитвате силно влечение един към друг. Ще бъде невъзможно да се опитвате да го спрете, дори то да ви разсейва.
Единственото, което можете да направите е да се поддадете.

Можеш да бъдеш такъв какъвто си около тях
Не е нужно да се криеш или да се преструваш, когато си с някой от Душевната си група. Можеш да бъдеш истински и уязвим, защото и двамата се радвате на автентичността си.

Чувствате се удобно и сигурно, когато гледате в очите им
Може никога да не сте се виждали преди, но веднъж щом очите ви се срещнат, не е неудобно или странно. И се чувствате комфортно и сигурно, когато погледнете в тях. Изпитвате нуждата да се опознаете веднага, дори погледите ви да са се засекли за кратко.

Те ти дават сила и те подкрепят, за да бъдеш себе си
Душевната група не само те подкрепя, за да успееш, но и да развиеш потенциала си до край. Предизвикват начина ти на мислене, помагат ти да се освободиш от това, което те дърпа назад и те подтикват да постигнеш целите си.
В случай, че намериш човек, който отговаря на всичко споменато по горе, никога не го оставяй да си тръгне.