9 причини защо е поискал номера ти, а все още не се е обадил

Всяко жена си е задавала въпроса „Защо не се обажда?”. В главата ѝ е пълно с хиляди сценарии и нито един отговор. Опитваш се намериш разумно обяснение за поведението му, защото много го харесваш и все още се надяваш, че ще се обади. Но това така и не се случва.

Защо? Няма логика. Защо му е на един мъж да взима номера на жена, само за да не ѝ се обади. Има няколко причини, поради които все още не се е обадил.

Забравил е коя от всички си
Вечерта или през деня, когато сте се срещнали, е взел номерата на много момичета, и сега е забравил коя от всички тях си ти. Да, има такива мъже, чиято единствена цел е да съберат колкото се може повече номера на момичета и впоследствие забравят кой номер на коя е. Ако случаят е такъв, си късметлийка, че не ти е звъннал.

Изчаква да минат няколко дни преди да се обади
Има мъже, които решават да изчакат няколко дни, за да преработят информацията в главата си, преди да се обадят. Те не обичат да бързат и го карат по-спокойно. Изчакват перфектния момент, за да се свържат с вас. Бъдете търпеливи.

Зает е да преследва други неща или жени
Може би преследва други цели или други жени. Най-вероятно е женкар и не е способен да прекарва време само с една жена. Не чакайте обаждането му.

Уплашила си го
Може би си разчела грешно сигналите, когато сте се запознали, и само ти си тази която изпитва нещо. Или си била леко пийнала и не помниш добре, че си му се нахвърлила.

Иска ти да направиш първата крачка
Той не е много уверен що се отнася до обаждания и съобщения, затова чака ти да направиш първата крачка. Много е трудно да направиш разлика между мъж, който не е заинтересован от теб, и такъв който чака ти да действаш първа. Ако забележиш, че е срамежлив около теб, значи е второто.

Не е дошло точното време
В момента има сериозни неща в живота си, с които трябва да се справи. Но веднъж щом прочисти ума си и е готов, ще ти се обади.

Страхува се от ангажимента
Отначало си е мислел, че е добра идея да вземе номера ти, но щом се е прибрал и преосмислил нещата, е осъзнал че се страхува от ангажимента. Не иска да предприема нищо, защото не се чувства готов.

Не знае дали го харесвате
Не е сигурен как се чувствате спрямо него и затова все още не се е обадил. Страх го е от потенциално отхвърляне и изчаква сигнал от вас, за да е сигурен.

Не си пада по теб
Поискал е номера ти просто ей така, и не се интересува от теб. Или още по лошо, пази те като резервен вариант. Определено не си заслужава да си губите времето в очакване на обаждане от такъв мъж.

Женен е
Когато сте се срещнали, не си забелязала пръстен на ръката му, но това не значи, че не е женен. Повечето от женените мъже, които са склонни към изневяра, свалят пръстените си, когато преследват други жени. А на следващия ден си ги слагат отново, все едно нищо не се е случило. Бъди благодарна, че не те е потърсил.