Уморих се да те чакам да решиш какво искаш: Разигравай друга, аз бях дотук!

Ако мислиш, че можеш да играеш подлите си игри с мен, сгрешил си. Ти не беше достоен за любовта ми и е време да сложа край на тази пародия на връзка.

Уморих се да те чакам да се наиграеш, да решиш какво искаш и да ми дадеш това, което заслужавам. Мислех, че ще чакам цял живот, но нещо в мен се прекърши. Ти ме накара да осъзная, че нямам време за несигурни мъже и е безсмислено да раздавам любов без взаимност.

Оставям те в твоите игрички и ти пожелавам щастие със следващата, която успешно ще заблуждаваш до едно време. След това и тя ще разбере колко си повърхностен  и егоистичен и ще те зареже. Но това вече няма да е мой проблем.

Прекалено дълго време ти позволих да разиграваш любовта ми и да разбиваш сърцето ми. Разбрах, че ти не си способен да обичаш и никога няма да бъдеш само с една. Ще се криеш, ще лъжеш и хитруваш, за да ласкаеш его-то си. Но аз вече няма да участвам в това. На теб не ти е нужна любов, а само бройки. Животът ти е толкова празен и „кух“, че в него няма място за мен. Нямаш място и ти в моя живот, затова те освобождавам от себе си.

Твърде много пъти ти давах шанс да се поправиш, да се осъзнаеш и да решиш какво искаш. Вече нямам време за несигурни мъже, разигравай друга. Ти се оказа поредният негодник в живота ми, който нищо не ми даде, освен болка и безкрайна тъга.

Сега знам какво заслужавам и с какво не трябва да правя никога компромиси. Благодаря ти, че разби сърцето ми толкова пъти, за да осъзная най-накрая най-важната истина – никога не си ме обичал и няма да ме обичаш. Няма да обичаш и друга, защото обичаш само себе си.

Няма да съм тази, която ще те чака и ще плаче на възглавницата. Няма да чакам съобщенията ти, за да изживея миг щастие. Няма да ти се моля да откликнеш на чувствата ми. Не беше готов за мен и никога няма да бъдеш. Отделих ти достатъчно време и енергия и се надявах на невъзможното твърде дълго.

Бъди щастлив с твоите завоевания, трупай ги в колекция от спомени. Но някой ден може би ще осъзнаеш колко прекрасни жени си наранил. Тогава ти пожелавам да се влюбиш и да разбият сърцето ти така, както ти разби моето. Само тогава ще осъзнаеш колко глупав си бил и колко жесток към тези, които са те обичали.

Сега ме остави да продължа напред и спри да ме търсиш. Затворих всички врати към теб. Твърде късно е за каквото и да било между нас. Любовта ми свърши, няма я, отиде си, обидена от твоята арогантност и циничност. Забрави за мен, защото аз вече забравих за теб. Уморих се да те чакам и слагам край – завинаги.