Ако ядете тези зеленчуци, кожата ви ще бъде сияйна и чиста

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ako-yadete-tezi-zelenchuci-kozhata-vi-shte-bade-siyayna-i-chista/44293 LifeZone.bg
Ако ядете тези зеленчуци, кожата ви ще бъде сияйна и чиста

Храната, която ядете, засяга всеки сегмент от тялото ви. Що се отнася до положителните ефекти, храната може да намали заболяванията, да ви даде енергия, да промени настроението ви и да ви накара да се почувствате по-добре. Освен това храната може да ви помогне да имате сияйна и чиста кожа и тези зеленчуци допринасят най-много за това.

Зеле
Зелето е отличен източник на фибри, които играят важна роля за намаляване на възпалителните процеси и подобряване на текстурата и външния вид на кожата.

Спанак
Храните, богати на витамин А, могат да намалят преждевременното стареене и увреждането на кожата, така че спанакът е чудесен избор.

Карфиол
Карфиолът и броколите са богати на витамин С и бета-каротин и премахват вредните вещества от тялото ви.

Чесън
Чесънът е една от най-здравословните храни и успокоява възпалителните процеси в организма, които засягат и кожата.

Моркови
Бета-каротинът е друго полезно хранително вещество, що се отнася до здравето на кожата. Тъй като бета-каротинът действа като антиоксидант в тялото, той може да премахне вредните компоненти, които причиняват стареене и възпалителни процеси в тялото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.